onsdag 28 december 2011

And then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you

Sådärja, update on its way.

Så jag har Luftvägsinfektion och tar penicillin och hostmedicin. Stannade hemma från jobbet idag men ska förhoppningsvis jobba imorgon. Är dock helt slut i kroppen och mentalt är jag helt slutkörd så vi får väl se hur det går! Jag borde plugga men orkar inte det heller. Fick sova 5 h i sträck i natt, första gången sen i måndags! Är ganska glad över att jag varken har skola eller häst att tänka på på ca en vecka men är sjuuuukt otaggad på nyår, vill bara sitta hemma i min onepiece och dö.. :/


Robin Hood går just nu på tv så ska försöka titta lite mellan alla hostattacker... Jag har träningsvärk i magen tack vare allt hostande och snart hostar jag väl sönder ett revben..

Pussar

söndag 25 december 2011

If you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best

Ligger hemma i pappas och mickes säng, klockan är efter 5 på morgonen och jag kan inte sova.. Jag kokar inombords samtidigt som rysningar går längs med ryggraden hela tiden så jag fryser samtidigt. Halsen är tjock och huvudet tungt. Och jag känner mig allmänt ynklig. Det ynkliga beror på att jag ligger och gråter och bara vill att pappa ska vara hemma när jag faktiskt är sjuk.

Even better is: jag är helt ensam hemma. Jag är arton år och jag har aldrig känt mig såhär ynklig förut.

Får se om jag lyckas somna, bara att hålla i telefonen och skriva gör att mina händer blir kalla!

It's a love story, baby just say yes

Så Berlin var underbart, de få dagarna i skolan efter Berlin var lugna.. Julafton var mysig, om än lite hysterisk eftersom barnen var såpass uppe i varv.
Jag ska, när jag bestämmer mig för att bli vuxen, så småningom ha ett stort hus och kunna bjuda in hela släkten till julafton. Och det ska vara ordentligt med pynt, granen ska vara stor, julklapparna många och väl uttänkta till alla och det ska vara utsökt mat.

- That's my plan at least..

Mamma hämtade mig hos Jennie vid 00.30 i natt när hon jobbat klart. Nu sitter jag hos pappa. Helt forever alone. Jag har verkligen ingen att bjuda hit känner jag. Syrran är hos pojkvännen och trivs bättre där, evelyn är hemma och har NBA weekend och Göran är i usa.. Och jag känner inte att jag har någon annan. Men jag pallar inte vara någon annanstans.. Jag har massor med plugg, hästen imorgon, Aron på tisdag och ev. spakväll med tjejerna på träningen och jobb resten av veckan. 30e ska jag träffa Evelyn och sen är det nyår.. Den 2a är det dags för jobb igen fram till den 6e. Pengar blir det iaf...! Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter och typ dö i min OnePiece..

Pussar <3

måndag 19 december 2011

Remember, we had fun together

Sitter i bilen nu, passerade precis Globen. Lite deppigt är det allt att vara hemma igen! Vi landade dock i det vinterlandskap jag bad om, dessutom satt Peter Jöback på samma plan (yeey, cool tjej.. Jag vet)

Klockan är apmycket så natti <3

lördag 17 december 2011

Ich habe ein schnitzel in meine lederhosen

That's what he said!!

Så, nu har det gått ett par dagar.. Första dagen klarade vi av ganska mycket ändå. Det var rätt så mycket sightseeing ju! Igår regnade det som in i helvete och senare på eftermiddagen snöade det lite! Vi besökte KaDeWe, ett shoppingcenter. Vi besökte en galleria som var huuuur jävla stor som helst och galet häftig! Vi besökte Sony center, häftigt det också!

På kvällen gick vi till en närbelägen cocktailbar och drar ett par cocktails var. Jag tog en white russian och en baileys colada. Efter det hamnade vi på en rysk restaurang med grymt god mat! Har visserligen inte ätit annat än galet god mat men ändå! Efter det hamnade vi på Prinzen, en bögbar. Syrran och jag blev väl minst sagt utstuderade.. Meeen vi fick två shots gratis Och drack dessutom en Beck's Green Lemon!

Gick därifrån vidare till Connectiob, bögklubb som just igårkväll hade mixat. Sär fick vi ytterligare en shot och Micke dansade massor! Jag dansade lite men fothelvetena gjorde ju ont -.-

Idag har vi besökt Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, både julmarknad och traditionell torgmarknad och dessutom har jag köpt ett par skor!

Lite plugg har blivit gjort men inte mycket! Nu har vi varit här drygt halva tiden och det känns som om man är hemma! Det är en konstig känsla!!

Ikväll ska vi till en tysk taverna för middag och sen hamnar vi nog någonstans :)

Pussar <3

torsdag 15 december 2011

When I came to the states and I saw people partying, I thought to myself: I want to fuck

Varsågod Göran, titeln är dedikerad till dig :)

Okej.. Jag ska försöka hålla mig kort. Kan dock bli svårt :)

Gick upp vid 03 i morse, 04 åkte vi hemifrån och 06.30 gick planet! Landade strax efter 08 och vi har nu spenderat en hel dag i Berlin!

Jag är kort sagt kär i staden. Trots de dystra färgerna, det moderna ständigt varvat med det gamla och så mycket som påminner en om andra världskriget! Det är den dystra, tunga atmosfären tillsammans med den så häftigt öppna attityden till allt som gör att jag redan nu gillar det! Alkolholpolitiken är väldigt öppen, punkare och bögar är lika vanliga och lika populära, det finns kvarter heeeelt dedikerat de homosexuella! Det är eb avslappnad attityd som jag verkligen gillar, tunnelbanan är lika öppen som roslagsbanan, förutom att här saknas konduktören som går igenom tåget!
Berlin har dessutom tagit julpyntet till en annan nivå! Det ser ut som om alla granar har blivit doppade i julgranskulor och glitter på samma sätt som en mjukglass rullas i strössel! Jag älskar det!

Det faktum att man kan prata svenska och ingen förstår en är ett stort plus. Negativt är dock den generella bristen på engelskakunskaper! 

Vi har sett:

Brandenburger Tor
Förintelsemonumentet 
Riksdagen
Checkpoint Charlie
Bit av Berlinmuren
Monumentet och del av utställningen om andra världskriget som ligger på den plats där nazitysklands högkvarter låg placerade med bl.a. Luftwaffes, Gestapos och SS olika högkvarter! 
Berlins version av NK
En gaybar
Upplevt Berlins tunnelbana

Imorgon blir det lite inomhussightseeing eftersom det ska regna.. 



Pussar <3

onsdag 14 december 2011

I can't win, I can't rain, I will never win this game

Så är äntligen Svenska B Nationella avklarat! Känns gaaalet bra!
Dessutom är det nu mindre än 24 timmar tills vi lyfter.. Det är 15 timmar kvar tills vi åker hemifrån mot flygplatsen!! Försökte packa alla kläder i min träningsväska men det gick inte... Så nu ligger resten i min påse.

Om någon timme blir det fika med sötaste Göran i sollentuna innan jag åker till pappa! Imorgonbitti blir det till att gå upp tidigt, planet går 06.30 så vi åker hemifrån vid 04.30 ca. Åhh, lite nervös över att flyga är jag allt av någon anledning. However, det ska bli kul att åka utomlands med päron för första gången ever. Om man inte räknar Estland förra julen då.. Flygresa med päron blir det iaf för första gången. Sweeeeet!!


Pussar

tisdag 13 december 2011

You changed the way you kiss me

Mindre än 48 timmar kvar tills vi rullar mot Berlin. Eller flyger rättare sagt.. Och jag har preeeeeecis läst ut min bok. Åh jag är så besviken över slutet, ville inte att det skulle sluta med en massa lösa trådar. Ska man avsluta en serie böcker så varför inte avsluta på ett sätt som inte lämnar några frågor?!!



However, fått en ny kompis. Han heter Hampus och går på dagis eller sexårs.. That seriously made my day ;D
Sista träningen på en vecka nu, och bara en träning nästa vecka. Deprimerande!!
Imorgon är det dags för nationella i svenska B, får se hur bra det går!! -.-

Pussar <3

lördag 10 december 2011

So complicated..

Att tagga till inför utgång i onepiece är väl ändå standard?

Har iaf duschat nu, sååå ska väl börja fixa mig snart! Den här gången blir det chill på Daam, förhoppningsvis får vi plats att sitta ett bra tag också!

I GOT AN EMPTY CUP, POUR ME SOME MORE!!


- Collage var aproligt! Även om 'I got a hangover, whoooooa. I've been drinking too much, for sure' passar bra in på nästintill majoriteten av rudbecks 3or som var där! Det var intressant att se hur lite alla tänkte på att det var skoldag dagen efter.. :>

However, dansade galet mycket och drack bara innan jag kom dit! (duktig flicka som sparar på pengarna!)

Ikväll blir det som sagt daam och magen börjar kurra, tur att pappa lämnade pengar för att jag skulle kunna fixa något att äta ute! Snaaaart är det dags för Berlin, 5 DAGAR KVAR!!

Lite lätt taggad? Oui, si, ja, yes!!

Dags att fixa sig, pussar <3

onsdag 7 december 2011

Just give me everything tonight

Skickar bilder fram och tillbaka över skype med Göran... Sexiga killar!!!
Allt detta tack vare en het scen på Pan Am som kan få vem som helst att drömma förbjudna drömmar.
Smaken är som baken men i det här fallet tror jag att Göran och jag tycker om samma typ av killar... 

Här kommer ett urval med bilder som vi har skickat emellan oss:


 Mike Vogel
 Alex Pettyfer
 Cam Gigandet
 Random cowboy.. Har dock att göra med den heta scenen!
 Dean Geyer
 Ed Westwick
 Brad Pitt (lite gammal men va fan!!)
 Taylor Lautner
 Zac Efron
 David Beckham

Cam Gigandet
Han är så het att han förtjänar att vara med två gånger.. 


Okey, so thats sort of what we've been talking about the past hour or so.. :3 Majoriteten är väl typ födda runt -80?!


Utöver det då.. Åker till Berlin om en vecka, har inte varit på kickboxningen på två veckor och jag var på zumba igår! Knepigt med alla steg och jag har varit så okoordinerad förut... Men när man väl fick in stegen kände man sig fan sexig! Tills man tittade sig själv i spegeln.. :(
Imorgon blir det o sluta efter lunch, shopping med Göran i någon timme kanske (?!) för att sen dra hem, packa träningsväskan o dra till kickboxningen. Sen stressa hem, byta om och tagga inför en kväll och natt på Collage med resten av treorna och alla taggade NT-människor! Hur glad som helst över att jag börjar 12.40 på fredag!

På fredag blir det barnvaktande till lördag, lördag blir det utgång och söndag blir det först farmor och sen Andreaskyrkan för att se musikarnas julkonsert :)

Full helg!! Och jag som börjar dra på mig en heeel del plugg :/

Pussar <3

måndag 5 december 2011

Pour que to m'aimes encore

Så helgen var grymt, kort sagt!

Fredag var det NT-show, snabbt besök på Paddys i sollentuna och sen Aveny hela natten. (tills de stängde iaf)
Lördag blev det mys hos Evelyn med robin och henne..

Söndag blev det segande hemma med syster <3 Det enda som saknades var min Onepiece :<
Idag har det snöat lite smått, kom hem från stallet för en liten stund sen! Frös som faan, venne hur jag ska klara av en hel vinter!!1


Om 10 dagar bär det av till Berlin för en långhelg där med pappa, micke och syster. really looking forward to it :D
Meeen, innan det har jag nationella i svenska att tagga till för, en analys i religion B och en analys i psykologi B.. Och säkerligen någon läxa i latin.. -.- Men det göööör inget, för på torsdag är det NT-festen som gäller, fredag barnvakt och lördag ut med Felicia och ett gäng sköna människor! :D

Åh, and btw.. Jag har blivit beroende av Pan Am. Piloten.. säger jag bara!!! Omnomnom, ge mig haklapp!


pussar <3

torsdag 1 december 2011

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Har inte tränat på snart en vecka... Iaf inte kickboxningen! Imorgonbitti bär det av till gymmet innan skolan, börjar 12.40.. En timmes naturkunskap och sen projekt, sen NT-show och sen hem o fixa mig för att kl. 19.00 se sena föreställningen!!

Seeeeen bär det av mot Aveny.. : >
Kör på svart imorgon, har dock inte bestämt mig ang. klackar eller inte för jag vill dansa :D Taggar iaf galet!!! 

Saco-mässan avklarad idag... Har väl kataloger från ett 20tal universitet... har även kollat volontärarbete! :)

Tog en broschyr om skottland och en mängd svenska!


Dags för en Gleekväll, natti <3


pussar

tisdag 29 november 2011

I guarantee you'll miss me

Okej så den här kvinnan har börjat plugga.. :)

Såå en update från förra inlägget.. Jag drog aldrig ut med Evelyn, låg hemma och kollade på film ist :)
I söndags blev det släktlunch.. Och den enda släkten som saknades var väl moster med familj och farfar i stort sett. Vi var hur många som helst!! efter det var det Horse Show med syster, alltid lika mysigt! :)

Hästen igår och idag blev det gymmet innan pappas och mickes framträdande med kören. Har pluggat ett tag nu men bör nog sova så jag kommer upp imorgon!

pussar <3

lördag 26 november 2011

Do I even feel the way I feel?

Gårdagen kan beskrivas med ett ord: AWESOME!
Hade så jääävla roligt! Ikväll blir det ut o skaka rumpa med Evelyn, ser fram emot det! Har än så länge inte spenderat alltför mycket pengar... Tack och lov! x)

Igår blev det inte mindre än tre shots, goda som fan! Tre cider... Av 10.. Två flaskor försvann helt mystiskt,  Casper o Felicia tog en var, Göran två och Evelyn en.. :P Utöver det smakade jag på en White Russian och en P2a... White Russian var inte lika god i Sverige, däremot älskade jag P2an :D




Fina flickor på krogen! Högst upp asgoda shots <3
Och juuuste, vi fick tårta!! :D

Hade med andra ord en grym födelsedag, kändes dock inte som min födelsedag riktigt men ändå!


Dags att sega lite i min Onepiece och läsa Arvtagaren innan jag börjar fixa mig för kvällens förnöjelser ;>

pussar <3

onsdag 23 november 2011

I can be your hero

Det är två dagar kvar.. Imorgon kväll kommer jag med största sannolikhet inte kunna sova.. :3

Jag är dock mer taggad på att fylla år i sig än det faktum att jag om mindre än 30 timmar får gå på krogen. För det är dyrt och jag har inga att gå med. Nästan iaf.
^True story.

Utöver det var jag på yoga idag, fan va ont det ska göra!! Än värre är det ju om man har träningsvärk!!


Tap on my window, knock on my door 

There's not always rainbows and butterflies

På fredag ser det ut att bli chill på något förkrök och på lördag blir det antagligen Aveny med Evelyn... Not my choice men va fan, man ska väl avverka alla klubbar?! :))


Dags att sova, pussar <3

onsdag 16 november 2011

I'm stuck on the ground

Så nu är man ett gymkort rikare... Sats och jag kommer bli bästa vänner!!!
Testade på ett yogapass idag, har aldrig varit med om något så avslappnande som har varit så svårt! Fick kläm på det mot slutet iaf, så det ser ut som om jag kör på yoga varje onsdag!

Är ledig imorgon så det blir nog en kort runda till gymmet o springa lite på förmiddagen och combat på kvällen! Om jag orkar vill säga :P


Fått slutbetyg i Franska steg 2 och Naturkunskap A... MVG CHECK!!!! Lycklig tjej :))
Men det lär väl bli som det alltid blir, hälften VG hälften MVG... Får med största sannorlikhet VG i Psykologi A och Religion A..

Nästa vecka är det ny period i skolan och nästa fredag SMÄLLER DET!! Taggad tjej :D

Var på Twiday igår. Kom hem halv 3. Har insett hur man får 500 twifans att hålla käften: Spela en av filmerna. Tyvärr är det också det bästa sättet att få dem att börja skrika. För vad är inte Twilight utan snygga skådespelare i så lite kläder som möjligt men ändå anständigt? Dessa överkåta flickor skrek iaf konstant så fort Jacob eller Edward visade sig... Lite småtjut sådär när carlisle och jasper visade sig..
- Väl värt det dock!


Natti,

Pussar

söndag 13 november 2011

je sais que tu m'aimes

Okej. Så dagen har varit piss.

Inte nog med att jag spenderade en timme i danderyd i natt väntandes på bussen. Jag var tillbaka mindre än 12 timmar senare och gjorde exakt samma sak. Men då på väg till stallet.

Kommer dit och allt är lugnt, mockar och fixar och sticker ut med hästen. I början går allt bra, han lyssnar fint men är pigg. Han jobbar även bra när jag försöker få honom avslappnad i galoppen. Tills några andra hästar kommer dit. Då försvann allt totalt.
Han blev piggare, stressad och började svettas, kunde inte stå still och ryckte till för minsta lilla. Så jag tänkte skritta hem långsamt och låta honom svettas av o så. Typ torka. Men det gick inte för hästen var ännu mer svettig när vi nästan var hemma. För hästfan kan inte slappna av. Så det blev ett enda ridpass av bråk oss emellan. Not funny.

Sen lyckades jag med det här:



Så mitt humör är väl inte direkt det bästa... -.-

torsdag 10 november 2011

Im a walking travesty but I'm smiling at everything

Nyss hemkommen från Jehovas Vittnen. Kort sagt intressant!

Nu dags att skriva klart naturkunskapsuppsatsen och börja slipa på mina två redovisningar..
Nästa vecka är sista veckan med franska. Ever. Skön känsla, och dessutom börjar jag med latin :>

Nu blev det dessutom masskonversation på skype.. Och jag behöver plugga!
Men uppsatsen börjar ta sig iaf, snart uppe i 700 ord :)
MÅÅÅÅSTE FORTSÄTTA SKRIVA!!!


pussar

söndag 6 november 2011

Im sexy and I know it

Tänkte vara lite negativ o klaga på att jag var på dåligt humör.. Och typ snabbt snacka om helgen. Men sen såg jag världskuphoppingen i Verona och ångrade mig...


Helt ärligt.. Jag började gråta när jag såg hästen falla ihop, när jag såg dödsryckningarna i benen och när kommentatorerna fortsatte prata. Hade Göran i telefonen.. Asså fy fan.

RIP Hickstead.


Helgen har annars varit bra.. Spenderades på landet, var på bio i fredags, igår kom scheele dit och idag åkte vi hem. Det har varit så skönt att vara borta från stan.. Nu: tre timmars snack i telefon med Göran och sen franskaplugg inför imorgon.. :D

Pussar

torsdag 3 november 2011

I don't mind spending every day out on your corner in the pouring rain

Snart dags att rulla mot stan, hade egentligen planerat att gymma med Specfi idag men vi tar det på onsdag ist! Hon ska tvinga med mig på yoga... xD

However, plugget går sådär.. Måste fokusera på franskan nu eftersom slutproven börjar direkt nästa vecka. Religionsuppsatsen är iaf klar, eller så gott som!
Brevet till franskaprovet är skrivet, nu måste jag bara lyssna på lite franska och läsa.. -.-
Och tala!!!!! -.-'''


Men, vi åker till landet idag. Har inte sett fram emot något så mycket på ett tag.. Ska bli hur skönt som helst att komma bort!

Pussar

lördag 29 oktober 2011

If I could walk on water, if I could tell you what's next..

Okej... Jag har massor att göra. Orkar bara inte sätta igång. Har iaf bestämt mig för ett par saker.. Det första är att det inte blir några fester under lovet, mestadels pga att jag har såpass mycket plugg. Och sen har jag bestämt mig för att fixa gymkort. Vet bara inte var än? Skolgymmet känns bättre att träna själv på.. Men sats verkar också bra. Saken med skolgymmet är att där finns en bassäng också så man kan simma om man vill.. Funderar på att dra dit och testa imorgon :)

Göran sov här, köpte godis för 85 kr igår.. eller okej, 35 kr för två marabou.. (A) Resten plockgodis. Och det var bara till mig. Göran köpte cider och lite mindre plockgodis :3 Såg Friends with Benefits och lekte tjocka! Träffade max idag med göran och pratade lite. Om en halvtimme åker jag till jennie, johan och barnen för lite barnvaktande! Det blir plugg för hela slanten ikväll!!! -.-



Göran har fått mig beroende... Har aldrig fastnat så fort för en låt förut.. <3

http://www.youtube.com/watch?v=aHx4BlF6V2o&ob=av2e


Pussar

torsdag 27 oktober 2011

Pull me down hard and drive me in love

Göran har förstört mig. Och just nu förstör jag henne. Eller hennes öron.
Har aldrig sjungit såååå bra!


Okej, otaggad på fest. Prov första lektionen imorgon... NOT FUNNY.
Orkar inte klä ut mig alls. Trots att det är halloween.. Måste plugga satan under lovet. Det här suger...


Dags att plugga helvetespsykologi,

pussar

måndag 24 oktober 2011

Happiness breaks your faith to pieces on the floor

It has been a good day.

Jo men faktiskt! Förutom det faktum att jag mer och mer känner för att skolka franskan och att vi höll vår redovisning på religionen. Men jag har varit i stallet och pratat av mig med bästa Alissa. Och jag har fått oväntad attention. Trodde inte det kunde få mig att faktiskt bli glad - but it did!  Kiara kom hem igår morse, känns skönt. Inga brutna ben, inga skador alls. Bara en mager katt som numer är överdrivet social men inte löper eller brunstar eller vad man säger om katter.

Imorgon är det på datumet en månad tills jag blir 18 och på fredag är det på dagen 4 veckor kvar tills dess. Taggad? Lite kanske!!!! :D

Åkte till pappa och sov där igår och han passade på att gå igenom mina axlar lite, välbehövligt kan jag ju säga! Hade röda märken på halsen i morse där han hade hittat punkter.. Tyvärr släppte inte låsningen i skulderbladet och det har nästan blivit värre under dagen, frustrerande. Axlarna skulle behöva ännu mer tortyr, och resten av ryggen också för den delen.. Men vi får se när det händer!

Natti <3

lördag 22 oktober 2011

Im a walking travesty

Okej, ensam hemma igen.
Humöret i bottnen.
Orkar inte med något, helt seriöst.

Lite fakta:
När jag ber om något, bara för att jag inte tjatar betyder det inte att jag har glömt bort eller inte vill ha det längre.
Jag bryr mig alldeles för mycket om andra, för då slipper jag bry mig om mig själv.
Jag tror inte, ens för en sekund, på mig själv.
Jag trivs bäst i stallet, och då gärna med avstängd telefon.


Och just idag är jag är at my lowest, helt forever alone och pallar inte bry mig.

torsdag 20 oktober 2011

there's only one way to ask her

Ligger o myser i sängen med denna sötnos!


Har inte så mycket att säga.. Annat än att jag är ledig imorgon, dags för skolfoto. Tyvärr skippar vi spex, alla ska vara normala :<
Sen att träningen gick asbra, många sparkar och de satt helt ok... Felt good! :D
I helgen blir det barnvaktande och chill, nästa vecka blir heeeelt galen... Två redovisningar, ett seminarium, enligt planeringen ett prov och en inlämning.. Provet borde bli flyttat helt enkelt eftersom vi fortfarande inte är klara med redovisningarna som provet baseras på... Kan bli intressant! Tror dock inte att läraren vill flytta på provet, hon verkar ha lite av tvångssyndrom, för att använda hennes egna termer. Hon är allt lite konstig faktiskt.. Lite pedant, försöker vara pedagogisk, analyserade en kompis men psykologiska termer... Jag kan nog hitta en del som stämmer in på henne bara jag vill.. :>

aja, ska mysa lite med katten, tagga skolfoto imorgon!!

Pussar

söndag 16 oktober 2011

Why do it the easy way when you can do it the complicated way?

Fryser snart ihjäl. Men idag har varit en bra dag.
Vaknade i morse, alldeles för tidigt imo, vid 9. Men jag skulle ju träffa söta Ellinor i stan vid 11 så det var bara att gå upp och jaga upp Evelyn ur sängen. Fikade och åt lunch med Ellinor i stan och pratade MASSOR!! Välbehövligt!

Kom hem vid typ 2 och har suttit inne sen dess. Eller jag har sprungit och duschat också.. Men utöver det har jag i stort sett legat i sängen o frusit. Så det är synd om mig. Och ja, jag har pluggat.

Egentligen alldeles för lite.. Men det duger i nuläget.
Egentligen inte, men jag orkar inte sätta mig o läsa, okej?

BARA 10 SKOLDAGAR KVAR TILL LOVET!! Välbehövligt!! Och födelsedagen kryper närmre och närmre. TAGGA!!! :D


Ska kolla på vampire diaries och dö lite...

Pussar <3

lördag 15 oktober 2011

And I don't know why I cant keep my eyes off of you

Såådärja, idag har man gjort en del ändå.. Träffade Henry i stan, mysigt :)
Bio med evelyn i Kista, så The Three musketeers och nu ligger vi i sängen, snart redo att se Friends with benefits.


Ciao <3

fredag 14 oktober 2011

If you have to leave, I wish that you would just leave

Och än en gång är helg igen!
Och det känns som om jag ska göra massor :O
Ikväll blir det dock ingenting om ingen får för sig något?! :3 (hinthint)
Imorgon blir det klättercenter med Henry och på söndag blir det stan med kompis! Inget måste-plugg för tillfället, förutom att läsa klart boken kanske?! Ska träffa mamma om drygt en timme... Kanske ta en promenad ikväll? Äh vi får se, kommer väl hamna under täcket och titta på film. Den som vill är dock varmt välkommen hit.. På egen risk ;D



Pussar

onsdag 12 oktober 2011

You can choke on your misery

Och idag har jag varit sååå effektiv. Faktiskt! Det känns galet bra!
Förutom en sovmorgon som jag nyttjade till att skriva rent svenskaredovisningen så höll jag redovisningen med de andra två och det gick faktiskt bra!! Snabb lunch och sen rullade jag och Scheele till Naturhistoriska för att se Klimatutställningen.


Och ja, vi åkte dit på uppdrag av skolan... Läraren vill ju se våra entrébiljetter sen!! -.-
Åkte sen till stadsbiblioteket - woooow vilken byggnad - och sökte upp boken till projektet.. Hittade den, blev nöjd med resultatet och åkte sen till syster i liljeholmen för att fika.
Åkte hem och stack ut o sprang 4,4 km. DUKTIG TJEJ säger jag bara. Dessutom har jag i stort sett fixat maten idag också!

Det kanske inte är så konstigt att jag är trött nu och ligger i sängen, fixad o klar för kvällen?
Fixade dessutom benen idag, känns som en BABYRUMPA!! typ *TAPÅMINABEN-DEÄRLENA*

Imorgon blir det träning.. O ska hjälpa Göran med matten också, om jag kan!

Näe asså, jag stänger av nu, ser i kors!!

Pussar

tisdag 11 oktober 2011

Let me be the one you call

Okey, a short one this time!

Kom på vad jag behöver hos en kille:
ATT HAN FUCKING VET VAD HAN VILL. Och att han visar det. Att dalta runt, tassa på tå och linda in allt funkar inte.

Vad är det värsta som kan hända? Att jag dissar något? Hemskt va? Varför inte bara ge det allt?

 Jag brukar vara ganska tydlig med mitt kroppsspråk vad jag tycker. Och mitt beteende också. Jag är tydlig när jag inte gillar någon, I am. Att killar sen har svårt att tolka detta är deras problem.


Ville bara säga det.. Natti <3

I know you want me, you know I want ya

Eller??

Har precis kommit hem efter 4 timmars jobb. Och innan dess var jag i skolan i 6 timmar.
Förståeligt att jag skippade träningen? Bytte skor på jobbet för visst tog jag klackarna idag. Och jag kände att fötterna var helt svullna -.- Dessutom gör mina knän ont just nu?! Vad gör jag för fel??

However, var hos heeeesten igår. Träffade dessutom Henry så ska träffa honom igen i helgen och hitta på något. Klättra kanske? Äh, venne.. Har inte gjort det på länge :P


Är för övrigt på mitt Biitchziga humör och det suger. Vill säga åt allt och alla att gå och ta sig tbh. Piss me off and I will.. Meheheh :3 Får se om det går över till imorgon! Imorgon ska jag förresten åka till naturhistoriska. Helt ensam. Care to join? Plzz!!
Ska till stadsbiblioteket efter det för att kolla upp en bok till projektet. Och däääääär försvinner hela min dag. Borde nog springa en runda också. Är inte alltför nyttig nu för tiden :s

Näe, måste dyka ner i svenskaboken än en gång... Bara 70 sidor kvar!!!!


Pussar

söndag 9 oktober 2011

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Har inte skrivit något på ett par dagar.. Helt enkelt för att jag inte har varit hemma! Sov hos Evelyn efter skolan i fredags. Vi skulle ha film/myskväll, äta b&j's och chokladbollar o bara mysa.. Det var iaf tanken. Evelyn mådde dock inte så bra så vi gick och la oss innan 12, jag tog syrrans rum. Det var skönt att sova efter den här veckan iaf! Vi såg Coraline, en Tim Burtonfilm.. Det är bra på ett Tim Burtonvis, tecknad ofc, i stil med Nightmare before christmas.


Åkte till årstafältet igår för att se micke spela sin första rugbymatch någonsin. Jag tror nog att alla var lite nervösa. De skulle trots att möta ett erfaret lag, Örebro. Jag tror att Berserkers förlorade med 94-0 men det gör inget, det var första gången. Och alla var så glada och nöjda efter så! Inga större skador, eller en extremt äcklig blodblåsa på en spelarens öra.. Som det dessutom inte gick att ta hål på. Mmmm, mysigt!


Följde med pappa och micke hem och åkte sen med in till stan där jag träffade Göran för att gå ut på middag. Vi hamnade på Jensens på sveavägen. Åhh va gott. Har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv!!! Åkte hem till Göran och mötte Oscar på vägen som följde med oss till Göran där vi satt och snackade skit i ett par timmar. Åkte därifrån vid strax efter två och var hemma halv 4.



Idag blir det till o plugga, debatt på naturkunskapen imorgon och ska ha läst halva boken till på onsdag i svenskan. Which I haven't...

Kommer definitivt inte vara den som hör av mig en gång till, just sayin.. -.- 

Pussar

torsdag 6 oktober 2011

I just wanna make you sweat

Förkyld o jävlig.. Men dagen har trots allt varit bra!


Tonight, I will love, love you tonight. ÅH JAG LÄNGTAR TILLBAKA. Börjar få lite lätt abstinens... Venne om det faktiskt är festandet eller uppmärksamheten, however vill jag ha det igen, sooo bad!

Drog till träningen idag trots allt, trotsade förkylningen. Och jag kommer inte kunna lyfta mina armar imorgon :< Imorgon är den än en gång dags för helg igen.. Sweet. Drar antagligen hem till evelyn efter skolan för ätarkväll... På lördag blir det rugby på dagen och på kvällen me has no plans :O Men det gör inget, jag kanske dör hemma bara?


Dags att krypa ner i den alltför inbjudande sängen!!

Pussar

tisdag 4 oktober 2011

You're only almost here

Åhh, jag har gjort så mycket idag.
Åh, jag har varit så duktig!

Först till det roliga, FELICIA SANDERVÅG fyller 18 idag, stort fucking megagrattis du numer lagliga alkoholist <3
Gav hennes present idag tillsammans med de andra, hon blev glad.. Klart! :D
Drog med Evelyn hem och medan hon ockuperade min säng och pluggade (läs facerapade mig), stack jag ut och sprang.
Utöver det skrev jag två prov idag, som jag tror att det gick relativt bra på, båda två!! :D

Åkte till Felicia nu på kvällen och fikade där. Myyysigt var det allt. Tycker att jag känner igen hennes hus.. Men jag vet inte varför :P

Såå, imorgon hade jag tänkt använda mina nya klackar i skolan - lär bli en syn att se!! :O

Dags att avverka några avsnitt av gossip girl season 4.. :3


Please just let me be the one you call


Pussar <3

söndag 2 oktober 2011

We might not get tomorrow

Åhh, nu är jag alltbra nöjd! Köpte skorna jag har gått o halvt trånat efter i ett par veckor. Fick arslet ur vagnen and finally did it! Haha nu ska bara jag och min vrist kompromissa lite så jag faktiskt kan gå i dem :3

Dessa är numera mina :3


Utöver det är det synd om mig.. Jag har galet mycket plugg och dessutom har jag dragit på mig en förkylning. Funderade på att öppna das liquor, bara för att ta en klunk och bränna bort allt skit i halsen.. Men nej. Jag ska vara duktig flicka :))
Måste däremot läsa på om treenigheten och allt runt kristendom och judendom, PLUS gamla testamentet tills imorgon. Treenigheten har jag kläm på, alla profeter är i en stor fucking soppa... Men det kanske går bra! :S

Får förhoppningsvis tillbaka svenskatexten på onsdag, tagga!!

Dags att sticka näsan i religionsboken igen, pussar <3

lördag 1 oktober 2011

You've woken up the demon in me

Okej... Så jag funderade på att berätta om mig ganska så värdelösa dag - som egentligen gick ut på att vi sprang runt i stan och gjorde absolut ingenting. Men jag gissar att min nyfunna irritation är mycket mer intressant. Kan nog kort sammanfatta dagen i slutet sen!

Okej.. Så till det som irriterar mig.

Människor.
Och inte alla människor, utan människor som inte bryr sig, som bara tänker på sig själva. Ett praktexempel var en ung kvinna med barnvagn tidigare idag. Hon skulle på samma tunnelbana som oss och precis när tunnelbanan har bromsat in och alla samlas runt dörrarna, på vardera sida, då väljer hon att ställa sin feta barnvagn I MITTEN. Var har hennes vett försvunnit? Visst att hon har barnvagn, men att ställa sig i mitten för det? Folk ska ju faktiskt kliva av. Nu struntade hon totalt i dem och klev på utan att låta dem gå av, varav en gammal tant skällde ut henne lite fort och gick därifrån. Usch, ignoranta jobbiga människa.

Något annat som, just för tillfället fick mig lite irriterad är... När folk hör av sig för att snacka, och mitt i bara blir tyst. Slutar prata/skriva. Det är verkligen 'jaha, men ta upp min tid så länge det passar dig? Ja, självklart kan jag vara din underhållning när du har som mest tråkigt. Don't mind me!!'


Så nu sitter jag här, syster lagar mat och det är mörkt ute. Om en stund kommer syrrans kompisar hit för filmkväll. I morse var jag ute och sprang en runda, duktiga jag :3 Skulle shoppa i stan med syrran men hittade inget.. Ska köpa skor imorgon :))

Näe, dags att plocka upp religionsboken och börja plugga!! -.-


Pussar <3

fredag 30 september 2011

Im a walking travesty

ÄNTLIGEN hemma hos pappa. Känns så galet skönt!!
Bangar fest och middag o allt vad socialt heter men jag kan slå vad om att jag vid typ 10 kommer sitta och känna mig allmänt övergiven. Och dessutom skulle det inte förvåna mig om jag går och lägger mig vid typ 11.. Eheheh.. Jag är tant, okej?

Det är intressant att jag som är den mest oerfarne vad gäller relationer är den som blir relationsexpert. Jag är jätteglad över att folk vänder sig till mig för hjälp eller för att prata av sig. Det lovar jag. Men samtidigt hinner jag knappt tänka på mig själv. Alls. Och det kan väl vara ganska skönt, att inte ta tag i sina egna problem.. Men det är ju inte meningen att jag helt ska fastna i andras problem. Måste ju ändå leva mitt eget liv också. Men jag bryr mig om alla i min omgivning, ibland kanske lite för mycket - om man nu kan det. Jag är glad att jag kan vara där för de som behöver det.. Men då förväntar jag mig att folk ska vara där för mig när jag behöver det, som jag innerst inne vet att många inte kommer vara.


It's been an interesting week, I must say.


Dags för plugg (dator).. :3


Pussar <3

torsdag 29 september 2011

Before I fall..

FAN VA SKÖNT!!!


Tänker inte säga så mycket mer, den meningen säger nämligen i stort sett allt.
Eller nja.. Liten förklaring är väl på sin plats kanske :3

Träningen gick grymt jävla bra idag, har inte varit så nöjd på evigheter! Sparkarna satt klockrent, även främre. När Richard går förbi och det enda han säger är 'se till att skrämma pojkarna nu' (something like that), då fan vet man att det är bra. Den tränaren som alltid hittar småfel.
FAN VAD BRA DET KÄNNS. Hej lycklig tjej. Vill bara träna igen, skulle vara sååå skönt!
Taggad till fucking 1000!

I helgen blir det shopping, sova, PLUGG och lite träning. Och imorgon kväll är man forever alone... :/


Pussar <33



Show me what you're after just a little faster

onsdag 28 september 2011

For me it happens all the time


Oj.. Klockan är redan 20.. Eller nästan iaf!
Borde plugga... Borde läsa både glosorna till franskan imorgon OCH några sidor ur Sleepy Hollow tills projektet imorgon. Yaay, verkligen.

Slutade tidigt idag så var i



Och hälsade på my crew. Sort of.. Trevligt var det iaf, lite kul att träffa/se människor man inte träffat på läääänge. Fikade med alissa o jasse i centrum, coola som vi är. Rullade sen hem och har nu senaste timmen möblerat om.


Det blev tyyyp såhär. Rummet känns iaf större. Detta har jag alltså sysslat med när jag egentligen borde plugga. Det kallas prioriteringar :3

Imorgon blir det träning, förhoppningsvis av lite mer seriös karaktär då jag i stort sett lekte bort tisdagen. Och jag har inte direkt varit nyttig sen dess! Ska dock antagligen bo hos pappa i helgen så det är nog lika bra att jag sticker ut och springer när jag är där och sen tar med mig skorna hit så jag kan springa de dagar jag inte tränar. Goodie, sounds like a plan. Får se till att jag faktiskt gör det sen också, har för tendens att bestämma något för mig själv, som jag ska göra, för att sedan skjuta på det i all evighet.

Jag är lat :))


Pussar

måndag 26 september 2011

You're original, cannot be replaced

Okej, så jag fryser arslet av mig just nu. Men jag kan inte låta bli att älska det här vädret!
Att det blir mörkt tidigt, ljust sent.
Att det är kallt ute - mer kläder - mysigare.
Löven börjar bli röda - världen börjar gå mot en färggrann period.
Det luktar höst ute, love it.



Det enda negativa är att jag alltför väl vet var vi är på väg, vad som nalkas efter hösten.
Ett helt kvartal med snö och äckel. Men jag lovar att jag om två eller tre månader kommer tycka att det är mysigt det med. Det är först i februari som snön kan ta sig någonstans och dra till nordligare breddgrader!

Småpratar lite med Evelyn om att dra utomlands i vinter... Om så bara för några dagar. Ska föreslå typ kryssning!


Pussar

söndag 25 september 2011

Have I lost my mind?

Okej, så fredagen blev lugn med mycket sömn hos pappa.. :) Eller lugn, åt middag hos Göran o hade det trevligt och åkte sen till pappa. Lördag blev det rugby på årstafältet, lagom intressant! Lärde mig faktiskt en del!
Sedan vidare till systra för barnvaktande, vilket flöt på finfint.


Gjorde något heeelt oplanerat idag - åkte till Skansen med Göran, systrarna och systerbarnen för en dag på höstmarknaden. Och det var jättemysigt! Klappade orm, tittade på krokodiler och spindlar och hittade the love of my life :) Babianerna var extremt sexiga och lemurerna galet söta. Kom hem vid 7 på kvällen och syster är fortfarande här - jag är nöjd :))

Redan skola imorgon, dags att sova med andra ord, natti <3


pussar

torsdag 22 september 2011

Do I ever cross your mind?

Ligger just nu väl nedbäddad i sängen.. Började kolla på Fast and Furious 5 med mor.. men vi båda höll på att somna så vi tar det en annan gång.. :P
Pumpade sönder armar på träningen idag, dessutom fick jag börja med att träna med en lång och smal kille som var säkert över 1.90 lång. Blev liiite fel när vi skulle sätta några knän... Farligt nära hans känsliga delar eller väldigt dåliga knän för min del? Stefan löste det och fixade nya partners åt oss!

Kommer ha grov träningsvärk imorgon, ser inte fram emot det ett dugg. För så duktig som jag är med timing så har jag skriftligt prov imorgon. Im awesome, thank you I know! Dessutom ska jag inte festa i helgen, jag ska vara barnvakt på lördag :3 Funtar på att föreslå en massagekväll på söndag?!

Would be sort of nice.. :D
Folk är vaaaarmt välkomna hit om de kan massera och har tid. Min rygg lär behöva det! Bara mitt fina öga kan ta o skärpa sig så skulle allt vara finemang. 


Hehehe.. jag kanske har börjat bli lite bitchig ändå? När mamma säger det... så kanske det är lite dåligt!? (A)
Äh, jag har bara väldigt höga krav och tänker inte vara det som jobbar asset av mig. Hundar fan heller inte. Komsi komsi pojkar. Dessutom är det lika bra att vara rakt på sak med mig, man lär märka om jag gillar't eller inte. Men jag ska väl sluta tänka på mig själv o faktiskt utsätta mig för risken att bli rådissad? Venne dock om jag egentligen vågar, det skulle förstöra mitt självförtroende totalt :3

Ska lägga mig så jag får iaf ett par timmars sömn i natt, natti <3

Pussar

måndag 19 september 2011

They both look pretty good, but then so do you

Så jag försov mig i morse. Första gången jag vaknade efter första lektionen börjat på jag vet inte hur länge? Sovmorgon o helger räknas ju inte ^^ However, struntade i att stressa till svenskan och fixade mig i lugn och ro istället. Åkte till skolan och skrev lite på svenskan  i biblioteket - funkade minst lika bra!

Lekte med heestfan idag igen, blev lite ja jag vet inte vad i ridhuset innan jag rullade hemåt igen. På onsdag är det z-dag... I think I like it.. :3 Då blir det judiska museet och lunch med systra <3
Ganska så jättesugen på att träna imorgon, ska bli skööönt tbh. Behöver bränna bort allt från helgen. Ska jag dock lyckas med det så lär jag behöva träna konstant 24/7 i minst ett år.. (A)


Har fastnat grovt för:
So you do - Hoffmaestro

JAG ÄR KÄR! Galet irriterande! xD

However, dags för lite plugg och nattinatt i tid!


Pussar

söndag 18 september 2011

The clock never seemed so alive

Den här helgen har bokstavligt talat rusat förbi. Jag har sovit alldeles för lite, druckit lite för mycket för vad min kropp har kommit att vänja sig vid och ätit lite för dåligt. Och inte dåligt som i lite mat.. Utan mer fel mat..
Jag har börjat förstå termen baksmälla mer och mer - återställare blev det aldrig någon. Och ordet malplacerad har fått en ny innebörd.

Jag har pluggat alldeles för lite - insåg dessutom idag att jag har franskaglosor tills imorgon och boken ligger i skåpet. Skillad tjej!

Gårdagen var awesome, helt enkelt! Förutom fyllefrulle med Göran vid rösjön, sov jag i ett par timmar när jag kom hem och stressade sedan ner till sollentuna C för middag med söta pojkar(?!) som resulterade i kebab och kycklingrullar på tåget mot uppl väsby. Kom till the Ovners och tog festen med oss.
Kort sagt - trevliga människor, alkohol, musik och gitarr. Det kunde inte bli bättre! Fick drygt 3 timmars sömn och åt frukost/lunch på donken. Ofc.

Var btw på loppis. Därav den nya innebörden av ordet malplacerad. Bara att vi kom dit gjorde att vi sänkte genomsnittsåldern med säkert 20 år! Men det var.. intressant?! Har inte skrattat så mycket som jag har gjort i helgen på länge. Och det kan bara bli bättre, right?


Aja, dags för lite segmode. Har kommit fram till att det alltid är fel kilar. Vad det än gäller. Så nu är det dags för en veckas ignorans för min del. Hejdå pojkar, hörs om en vecka!

Pussar

lördag 17 september 2011

just for once, please surprise me

Nu är vi hemma, bakis och glada efter en händelserik kväll. Hade grymt roligt och träffade mysigt folk. Så tack till Evan för en grym fest! Ännu bättre var nog att föräldrarna var hemma hela tiden.. Coola föräldrar säger jag bara!

Göran framför spegeln igårkväll! 

Finns väl en del som jag skulle vilja glömma, en liten del jag skulle vilja få ogjord och en del som inte hände som jag hade velat hända. Men så är det väl alltid? However, Göran och och jag är bakis o fina och ska strax ner till ICA för att handla bakisfrulle och munchies-gott!!! :D Funtar på att rulla mot combat sen för att se några matcher.. vi får se! :))


Pussar

onsdag 14 september 2011

Practice makes perfect

Ligger hemma i sängen, kollar på gossip girl, blir ju fan aldrig klar med säsongen!

Kommer aldrig förstå mig på vissa... Men det är det som är det roliga, har jag hört!


Puss

tisdag 13 september 2011

Im gonna make you work for it

Var på asbra humör, verkligen! Löste problemet med kortet på 0,2 sek.. träningen gick bra och jag höll mig från att köpa onyttigt i sollentuna. Fast innan dess gick jag runt i olika affärer och kände mig som fulast på jorden. Helt seriöst.

Tänkte kolla efter något snyggt att festa i men såg ut som en fucking flodhäst i allt jag drog på mig. Så jag gav upp och åkte hem!

Träningen var trevlig och som alltid var jag på bra humör när jag åkte därifrån. Men det sprack nu senare. Åhh så irriterad jag blir på mig själv och vissa utvalda. Även om jag är mest irriterad på mig själv för att jag är så mesig. För att jag faktiskt vet att jag inte får svar men hör av mig ändå. -.-
MEN, sånt är in my opinion såå drygt. Och sen vill man ju inte tro det om folk. För tänk OM de faktiskt skulle svara.. ?! -.-


Näääe, ska kolla på gossip girl o dö.


Pussar

måndag 12 september 2011

We're looking for something dumb to do

Ligger i sängen, har ont i hela kroppen. Not funny!
Har inte skrivit på några dagar. However, var på landet i helgen och bytte tak på huset - källan till att hela kroppen gör ont!

Fast det var inte bara att plocka ner och vara klara med det, nej all läkt skulle ner, sen skulle grundskivor upp, papp ovanpå det och sedan både vertikala och horisontella brädor läkt upp. And since jag är den enda i familjen som faktiskt trivs högt upp så... var jag på taket rätt så mycket!

Kom hem igårkväll till ett översvämmat stockholm! Lagom mysigt när vattenkanten precis lappar över trottoarkanten vid 607an i sollentuna. Ännu bättre var det när bussen kom och skickade en ca 1 dm hög våg över alla väntandes fötter. Lite lagom skönt sådär på kvällen!

Var hos hästen och lekte idag med alissa. Har nog aldrig varit närmre att ge hästen en hjärtattack förut. Han lugnade inte ner sig på hela vägen hem.. (A) Men så går det när man bestämmer sig för att racea upp för en backe.. Jag vann iaf, trots att ponnyn min är 10 år äldre och ha ena hoven  i graven ;)


TAGGA FEKKEN TILL HELGEN!
Det här kommer bli grymt!

pussar

onsdag 7 september 2011

As forever alone as can be

Inte just nu :))
Älskade syster är här och ska sova i natt, kommer bli fel att dela säng nu när jag har haft en 2 m bred säng för mig själv sen skolan började..! Har spenderat alldeles för mycket pengar idag. Alldeles. Köpt 2 böcker, en halsduk, leggings, pennor och ätit massor. En wrap och dricka och sen en hallonpaj med chai.. hehehe DYRT!!!
Har hittat ett par skor jag vill ha + en snygg poncho med luva. Fast det blir så dyrt. Och som den snåla människa jag är så kommer jag säkert gå och vela tills de inte längre finns i sortimentet.. (A)

Vill träna, trots den grova träningsvärken! Riktigt sugen på att röra på mig, slå lite, sparka massor :3
Borde börja med sena passen nu men det är så skönt att komma till de tidiga passen och vara bland de bästa :3 Mahaha man känner sig lite above the company ;) Men snart ska jag väl plockas ner på jorden o hamna bland de lägre igen.. xD

Provschemat börjar fyllas på. Än så länge tre prov vecka 40, ett prov på z-dagen vecka 38 och några fler innan perioden slutar. Usch!!
Imorgon ska jag hämta ut Icabanken-kort och gå och kolla synen. 
Måste plugga,

pussar

tisdag 6 september 2011

I was once like you are now

Fullkomligt slut i hela kroppen - men det känns så jävla bra! Ytterligare ett träningspass avklarat och innan dess var jag och hälsade på (sj)kuklingen Göran.. Hon fick Ben&Jerrys och vi kollade på film :))


Fått hem papper om syntest för transportstyrelsen, åhh vill börja övningsköra nu!! :D Gäller bara att gå kursen.. -.-'
Har fått en massa provdatum nu, det ser ut att kunna bli fullt!! :/ Skriftligt förhör på torsdag, första provet vecka 38(?!) och sista veckorna innan periodbytet blir det kaos.. Redan nu tre prov planerade till samma vecka.. It sucks!

Spöar Kristina så grovt i Wordfeud - senaste ordet: Bils för 81 poäng. Skills, me has them!! :D
Till landet i helgen för att byta tak och nästa helg blir det partaaay, ev två st till och med ;) Taggad tjej? En aning! ;D

Näe, dags för film/spel innan jag ska sova!

Pussar

måndag 5 september 2011

Make me feel like im the only girl in the world

And still, I cant make you out. Men det är också mer intressant då!!
however, var på barnkalas i lördags, kirrade plats åt göran på fest om ett par veckor och satt barnvakt på kvällen. Vi tjockade oss något så grovt! Vilket barnen också hade gjort tydligen... Eddie vaknade sent på kvällen och grät så jag gick upp, han få upp honom i mitt knä innan han började spy något så förjävligt. Så det var bara att dra in honom i badrummet och be syrran städa upp medan jag slängde in alla mina kläder i tvättmaskinen! Aja, man ska väl uppleva allt? Jag som inte klarar av att ta hand om fulla människor som spyr ens...

Vi tittade iaf mycket på film.. Det blev ett sort of Disney-maraton!!
såg:
Bambi
Skönheten och Odjuret
10 things I hate about you
Den lilla sjöjungfrun
Lejonkungen 2
Micke och Molle
Törnrosa
Snövit

Det är iaf dom jag kommer ihåg, kan lika gärna ha sett fler :3

Rullade hem efter det och städade rummet, bäddade om och rensade garderoben. Eller rättare sagt, innan dess var jag hos pappa och hämtade mer kläder.. Drog till mamma, fixade allt.. Började kolla på Kejsarens nya stil och somnade till slut strax innan 22 - sov i typ 9 timmar och har varit på grymt humör hela dagen. Sweet som fan! Har visserligen varit på bra humör hela dagen! Imorgon blir det kort dag i skolan och på onsdag slutar jag 11.25. Detta gillas starkt! :D

Åkte ut till hästen efter skolan idag.. Förutom det faktum att både SL och roslagsbanan verkar hata mig så gick det bra! Hästen var äckligt nervös, kan ha berott på blåsten och att han börjar gå på foder igen nu. However, det blev ett dressyrpass på utevolten efter uppvärmning ute som mer bestod av att skutta runt och vara livrädd för allt som rörde sig och eventuellt kunde gömma ett monster. Värst var det om det var något som var ljust grått eller vitt.. -.- Men söt är han iaf och duktig var han! <3

Ensam hemma nu, mamma jobbar. Så ska fixa mig och lägga mig och titta på en film! Antagligen Disney igen?!


Pussar

lördag 3 september 2011

I hate the fact that I dont hate you

Okej, har bestämt mig för att inte använda fb på minst ett dygn, starting now. Det här lär bli intressant. Tänkte bara säga det, natti!

Pussar

fredag 2 september 2011

Please just take over control

Mahaha så är man med i ett gäng o anordnar skiva!
Första hela veckan klar - känns galet skönt..!! Tränat två gånger och är just nu galet sugen på godis :3 Funtar på att springa ner och köpa något... Men det är inte bra! Så det struntar vi i.. Mamma är på jobbet och syrran är hos sam - je suis forever alone med andra ord... Imorgon blir det barnkalas och barnvaktande... Full helg med andra ord. Borde ha tagit med mig psykologiboken hem meeeen glömde ju såklart det så nu har jag inget att göra! Ska nog lösa lite korsord och dö i soffan, snart är det fotboll på tv! Vill också springa ut på krogen, jag vill också!!!! :(( lite drygt ett kvartal kvar - låter optimistiskt, right?



Fan vad jag hatar att inte få svar när man hör av sig till någon. Drygt.

pussar

torsdag 1 september 2011

I cannot make you out

Ytterligare en träning avklarad, ont i händer och axlar och allmänt trött. Men det är skönt att komma igång igen. Sweet :3

Imorgon blir det till att hämta barn på dagis.. På lördag är det barnkalas och barnpassning. Helgen uppbokad med andra ord!

Har börjat läsa psykologin på allvar nu, vi har öppnat böckerna! Och det är fan intressant, tur att jag valt B-kursen också! Psykoanalysen och Freud är allt roligt att läsa om ;O

Snart ytterligare en vecka avklarad - bara ett antal kvar sen med andra ord! Borde komma igång med Projektet nu känns det som, vill komma igång, veta att vi har något. Men måste prata med handledaren på måndag först!


Näe, ska tvätta håret innan jag kryper ner i sängen och dör totalt.
Det är förresten första september nu :/

Pussar

tisdag 30 augusti 2011

We're smiling but we're close to tears

Haha vad gäller titeln så stämmer det - men nära till skrattårar! Typ..

Finner det ganska ironiskt hur folk beter sig.. Rent generellt. Hur folk kan förändras från dag till dag.

Måste dock säga att det inte är helt negativt, gillar att bli förvånad. Upptäcka, se, sidor av någon man inte trodde fanns. I sort of like it, det är intressant!
Man lär sig så mycket mer om människor i allmänhet då!

Halvdag imorgon, slutar 12.25 :))

Hade första träningen idag, skönt som fan att komma igång igen. Har saknat det. Vill dock inte bygga upp alla muskler igen på samma sätt så vet inte vad jag ska göra..  Snart har halva veckan gått. Sweet :))

Ska nog sova snart.. om diskussionen på fb kan ta slut ngn gång! Barnkalas och barnvakt i helgen. Fest?! Jatack på fredagen! :D


pussar

söndag 28 augusti 2011

And somehow I want more

Sitter på tåget mot skolan. Alldeles för tidigt in my opinion!! Sov hos pappa i natt för att kunna prata om en del grejer, sprang med syrran innan dess :)

Studerade människor när jag satt på bussen mot Slussen, folk som sprang eller cyklade till jobbet, ambitiösa duktiga människor enligt mig! Undrar bara lite sådär om de gärna går upp en timme tidigare för att de VILL springa eller cykla i kylan eller om de bara känner sig tvingade till det?! Om de känner att det är bra motion eller rent av för att de mår bättre av det? Tänker dom på miljön? Själv är jag nog ganska nöjd med att åka kommunalt, även från mamma där det skulle ta 10 min att gå! Lat - jag vet!!

Har hästen idag, sen blir det till mamma! Varit utan datorn ett dygn nu, hur ska jag överleva resten av dagen?! Haha nej jag lär inte dö.. Första träningen imorgon och ska följa med syrran och provträna på stockholm muay thai på onsdag - om jag lever då x)

Känner mig väldigt snäll idag, ska nog glida vidare på den känslan :))

Pussar

lördag 27 augusti 2011

Even brighter than the moon

Okej... Borde egentligen stänga av telefonen innan jag dampar satan, innan det rinner över och jag tappar det totalt.
Folk är så galet bra på att irritera. Helt allvarligt.
Vad har hänt people? Är det ni som har gått och blivit extremt förtidsgamla och tråkiga eller är det jag som har fått en helt ny syn på ordet roligt?


Whats wrong with having some fun? Jag slår vad om att det är roligare än att sitta hemma och deppa. Eller jag slår inte ens vad om det, jag VET. För det är det jag har gjort den senaste veckan eftersom hela sollentuna är helt dött. Hur kommer det sig att det helt plötsligt är jag som måste pusha för att få ihop något?

WHAT THE HELL IS WRONG WITH YOU PEOPLE???


Det här är så drygt, jag orkar inte.
Behöver nya människor, inte sollentuna peeps för fem öre.
 Dryga fanskap.


Till lite mer positiva saker nu när jag har dampat av mig.. Åkte till Rock & Bluesfestivalen i sollentuna med syster, alla barn och mor min. Kollade på film med jennie och barnen sen och åt kinesiskt till middag med mamma. All in all en ganska bra dag. Får se hur det blir med kröket vid sjön nu.. Kommer nog sitta med Göran och dampa lite med henne :)



fredag 26 augusti 2011

You're hardly worth my time

Okeeej, så jag är irriterad.
På människor. 
På folk, uppenbarligen en del i min omgivning, som inte vet vad hyfs är.
Jag har blivit uppfostrad att svara på tal, vara artig och trevlig och visa hyfs.
Det har uppenbarligen inte andra.
Jag har blivit uppfostrad att, med intåg av telefon/internet osv, alltid svara vid kontakt. Att alltid försöka vara tillgänglig. Alltid vara där om någon kontaktar en.
Det har uppenbarligen inte andra.
Och detta gör mig galen. Helt jävla galen. 




Så vadå, det går bara att vara pratbar när det passar er? När ni har lust att vara sociala? Men what about oss andra? Om vi, eller okej håller mig till jagform, om jag vill vara social, kanske kolla hur allt är, visa omtanke? Om det inte passar er, då går det inte alls?

Hur skulle det då funka om jag inte skulle vara på socialt humör när du är det och tvärt om? Det skulle ta oss sååååå långt. Det skulle verkligen vara såååå trevligt. Really.

WAKE UP! Det är så äckligt jävla drygt. Hur svårt är det att svara med ett 'hej, allt är bra men jag är upptagen/inte på humör så vi får snacka senare' - HUR SVÅRT ÄR DET? 

Själv klarar jag inte av att ignorera när någon kontaktar mig.. Förstår inte folk som faktiskt regelbundet gör det. Hatar dessutom att bli ignorerad. Det får mig att tappa lusten att prata så totalt. Det är så drygt.
PUNKT


So, never mind then. But dont expect me to respond when you contact me.
So fucking annoying. 



Inga pussar idag, alldeles för irriterad för det.

torsdag 25 augusti 2011

When I'm done, I'll have you wrapped around my finger

Första heldagen avklarad.. Det var tungt!! However, första lektionen med psykologi och religion.. Fortsatte med franskan från förra terminen och hade ännu mer PA..! Vi har redan haft lite av vår första konflikt... Eller sort of! -.- Lönen rullade in idag - skolböcker inhandlade och köpte en bandeau på gina. Lite väl sent ja med tanke på att det är dags att börja klä på sig men skit samma!

Galet sugen på att komma ut, sticka ut o göra något.. Vare sig det är ikväll eller i helgen. Im up for it! :))

Festa? Jatack!!

Nästa vecka börjar träningen :))


Pussar

onsdag 24 augusti 2011

Sweet

Första skoldagen avklarad... Och jag lever än! Projektarbetet sort of igång - känns skönt!
Lektionerna var sega, ofc.. Lunchen som den brukar. Har fortfarande inte fått några böcker så än kan man inte direkt säga att vi har börjat! Hehe sweeeet! Är sugen på att festa järnet i helgen...
 Typ re-do this thingy?

Ett utomhuschillkrök skulle allt sitta fint nu när jag spenderar mestadels tid i sollentuna.. Innan det blir för kallt!!! Var dessutom brun på den där bilden, något jag inte kan säga att jag är längre. Känner mig så galet blek! Sadface :(


I still cant quite make you out and it's annoying.


Det är redan slutet av augusti... Sjukt! Några få veckor kvar tills vår första Z-dag och 10 veckor till höstlovet :)) 


Pussar

tisdag 23 augusti 2011

Im gonna make you sweat

Kom hem för en liten stund sen efter en promenad med Göran uppför Väsjöbacken. Satt där, pratade om allt möjligt, Göran flummade och sen gick vi ner igen. Kan säga att det inte direkt var det lättaste att ta sig upp, kommer ha träningsvärk i benen imorgon. Men det var det värt - galet vackert där uppe! Soluppgångar måste nästan vara ännu bättre.

Insåg dessutom nyss att jag klarat av en sak på min lista över 'to do this summer' - Titta på solnedgången uppifrån Väsjöbackens topp!


Dags att sova och tagga inför Naturkunskap, Svenska och projektarbete imorgon - yaaay! -.-


good night, sleep tight :))

Put your hands up


Så är vi tillbaka igen, för tredje och sista året. Skolan har börjat.
Schemat suger och skolan är faktiskt ful.. Kafeterian och receptionen är nyrenoverade och receptionen ser förjävlig ut! Har iaf helskåp, happiefejs! Imorgon är första dagen med projektarbete. Yaaay... -.-


Vill komma ut, inte sitta inne såhär. Men jag antar att det är såhär det kommer vara framöver. Aja ^^


Säljer ytterligare en kattunge idag, sen är det bara tre st kvar... Pojken blir hämtad på fredag och då är det bara 2 kvar. Vill bli av med dem nu, usch!!!



Pussar

måndag 22 augusti 2011

Im painted black

Äntligen hemma i soffan.
Vad har jag gjort sista dagen på lovet då?

Absolut inget intressant... Jobbade till strax efter 3 och rullade till hästen. Myshesten var söt som vanligt :))
Har bestämt mig för att bo mer hos mamma igen eftersom mitt schema kommer vara såpass fullt. Inte direkt min högsta önskan menmen.. Ser fram emot att träningen ska börja igen, ska bli skönt att komma igång!

Lalala, orkar inte börja skolan. Men sen blir det sommar, utomlands och sen universitet.

However, ska fixa mig o så och sova.. Natti!

Pussar

söndag 21 augusti 2011

cut the crap

Är helt död. Var vaken till 4 i morse och gick upp vid 11.. Jagade hem Göran någon gång efter lunch och någon timme senare(eller två) hämtade pappa mig så vi kunde rulla till Årstafältet, sprang en runda där och tittade på träningen sen..
Ligger i sängen nu, heeeeelt död! blir att sova tidigt ikväll.


Dessutom är jag såpass smart att jag har valt att jobba imorgon, min sista dag på sommarlovet. Har hästen imorgon oxå..


Dags att sova, två dagar, snart en, kvar tills skolan börjar. Not funny.

Pussar

lördag 20 augusti 2011

I know where you hide

Lyssnar på lugna låtar med Göran, har nyss sett The Last Song och gråtit lite.
Lagat middag och stoppat i oss choklad och druckit cider i mängder!
Var även tvungen att blanda en äppelvodka+cola á Bulgarien-style... Hehe fortfarande lika äcklig!!!


Tävlingen skulle egentligen varit idag... Men det blev inget så nu taggar vi på tävling med regler o skit á Lukas-stil. Och numera är Lukas min lagkompis istället för Kalle, det här kommer gå bra :3

Jobb på måndag, sista dagen på lovet och jag väljer att spendera den på jobbet... Smart tjej! Lönen rullar in på torsdag - det går bra nu kompis det går bra nu!!!

Skola på tisdag, enligt klockan nu 2 dagar kvar... Usch.

Näe vi borde nog sova, natti <3

Pussar

Skit i det, god natt och sov gott

Fortfarande allmänt självkritisk...
Och har cravings som en fucking gravid kvinna... Vill bara äta hela tiden, och helst ska det vara sötsaker! Åt fan upp 900 ml glass igår med massa frukt... Fml.
Åt nyss frulle/lunch så sticker ut och springer om ett par timmar.



However, kollade på film igårkväll och slocknade i soffan med musik på. Det finns inget bättre sätt att somna på än till musik och ljudet av att det regnar utanför!


Vet fortfarande inte om det blir något ikväll, har inte fått svar. Något ska jag göra iaf!

Tre dagar kvar. Fml. Seriously.


Pussar

fredag 19 augusti 2011

Where the fields are green

Allmänt negativ.
Ätit massa glass.
Forever alone hemma.
Ville stoppa fingrarna i halsen.. hehe men det funkade inte så bra så sitter här, har tittat på Becoming Jane. Nu tittar jag på bilder på folk och känner hur självkritiken bara växer och växer.

Alla kan bara gå och ta sig, försvinna. Go fuck themselves.

Känner bara.. usch... fuck everyone. -.-

näe, ska sova.

Pussar

Im close behind



Soo, systra och jag drog faktiskt ut i morse på en tur.. Men vi hade så mycket att prata om av någon anledning att det blev en promenad istället! Kom hem och ställde mig i köket som den hemmafru *host* jag är och fixade frulle till oss båda. Så fort hon hade dragit gick jag och la mig igen och sov i några timmar. I dont mind it at all!

Nu försöker jag planera helgen lite.. Försöker lösa ev. problem!
Fick pengar av far min för att köpa mat.. och det jag vill ha/behöver finns inte hemma men det är farligt att skicka ner mig till affären när jag är ensam/hungrig - kommer alltid hem med mer än jag skulle ha eller heeeelt fel saker. Oftast från godishyllorna.. :3

Ska försöka hålla fingrarna i styr, u know how hard it is right?

However, ensam hemma i helgen eftersom päääronen rullar till landet as usual.. Happiefejs. Nu ska här njutas av de sista 4 dagarna i frihet!


Pusssar

torsdag 18 augusti 2011

we don't know how we got into this mad situation

Äntligen är systra mi här <3

Syster på gamla planen - sötast <3
Moi på nyare planen, var väl kanske inte alltför road?!


Hon följde med och tittade på för henne första rugbyträningen idag, mys var det. Promenad till donken/Lidl och tjockismaaaaat, sen sittandes på filt i duggregn ätandes just hamburgare.. omnomnom. Känner hur fettet bara väller över!
Var ute och sprang en runda innan dess och imorgonbitti innan frullen blir det en tur till, syster börjar skolan imorgon!

Tagga inför lördag, FKB för hela slanten Göran! Ska bara få svar från en viss Mr. Ung först.. -.-'

naah, dags att nanna kudde!

Pussar

onsdag 17 augusti 2011

Mooooovietime

Ännu en dag med jobb - lön i september. Sweet :3
Kommer trilla rakt in på sparkontot inför resa utomlands/jobb nästa år. Taggad redan nu.. :/

Rullar snart mot fridhemsplan och rålambshovsparken för Sommarbio med Emelie, Emelie och Sofie. Vi ska se Once, FINALLY!
Imorgon blir det till att slappa, tagga inför lördag. Mhehehe det kan bli intressant.. Jasper och Sofie you are going down, both of you! :D  Det lär bli kul iaf!

Skolstart om 6 dagar.

pussar

tisdag 16 augusti 2011

I love when it's all too much

Can't believe it... a week left of the summer holidays! A WEEK! It feels like yesterday when I packed and re-packed my bag, tried to figure out if I wanted/needed two bags or not and what to bring and what to leave at home.. It feels like I only last week sat down and made plans for the summer - wrote down all the things I wanted to do and looked forward to...  Now it's only a week left, I definitely haven't done even half of the things I wrote down and a week is a little too short of time to do all that's left. All that I want to do. It's cold already and it gets darker earlier and earlier in the evenings. The autumn is rolling in, it's right behind the corner...

Skolstart FFS - ORKAR INTE! 
Ska dock bli kul att träffa alla igen :)

Följde med till rugbyträningen och passade på att springa en runda runt årstafältet. Dödstrött nu och fryser som ett svin - ska med andra ord krypa ner under mitt varma täcke och sova redan nu. Jobbat hela dagen och imorgon blir det mer! Så natti :)


Pussar

måndag 15 augusti 2011

I wanna do bad things with you

Sådärja... Planerar helgen, imorgon blir det jobb och sen att titta på mickes träning på årstafältet. Imorgon är det även en vecka kvar tills skolan börjar. Nejtack!

Sov hos denna flicka, hon var ju ensam hemma så :P Bor ju nästan där nu :O

Ska titta på senaste True Blood o sova nu!

Pussar

Who would have known how bittersweet this would taste?

God morgon! Sitter hemma hos Evelyn så skriver via telefonen.. Evelyn är ute och springer så jag sitter i sängen och känner mig allmänt tjock, passade på att ta en dusch medan hon var ute! Kunde ha fått jobbat idag, borde ha.. Förhoppningsvis får jag jobba imorgon istället, skulle vara sweet med lite pengar!! :3

Kom hit vid 3 igår, la oss i soffan o segkollade på film hela eftermiddagen. Beställde sallad från ringpizza som de lata töser vi är. Åt dock sallad och drack vatten till - nyttiga tjejer!


Har hästen idag och lär väl rulla ditåt så småningom.. Idag kanske man får rida iaf?! Förra gången hade han ju tappat en sko! Ska få ner o se om det finns något att äta.. :))

Pussar

söndag 14 augusti 2011

Do I ever cross your mind

Är man grym så är man! Fan va det känns skönt nu!
Bestämde mig för att springa igår när jag kommit hem från stan... Frös dock som jag vet inte vad så det blev inget.. Så jag tvingade ut mig själv nu på morgonen och sprang - det blev hela 5 km! Stolt tjej!

Lite sådär laaagom nöjd! Rullar snart mot Evelyn - mitt fjärde hem nuförtiden :D

Men först - dusch och frulle!

Pussar