lördag 17 december 2011

Ich habe ein schnitzel in meine lederhosen

That's what he said!!

Så, nu har det gått ett par dagar.. Första dagen klarade vi av ganska mycket ändå. Det var rätt så mycket sightseeing ju! Igår regnade det som in i helvete och senare på eftermiddagen snöade det lite! Vi besökte KaDeWe, ett shoppingcenter. Vi besökte en galleria som var huuuur jävla stor som helst och galet häftig! Vi besökte Sony center, häftigt det också!

På kvällen gick vi till en närbelägen cocktailbar och drar ett par cocktails var. Jag tog en white russian och en baileys colada. Efter det hamnade vi på en rysk restaurang med grymt god mat! Har visserligen inte ätit annat än galet god mat men ändå! Efter det hamnade vi på Prinzen, en bögbar. Syrran och jag blev väl minst sagt utstuderade.. Meeen vi fick två shots gratis Och drack dessutom en Beck's Green Lemon!

Gick därifrån vidare till Connectiob, bögklubb som just igårkväll hade mixat. Sär fick vi ytterligare en shot och Micke dansade massor! Jag dansade lite men fothelvetena gjorde ju ont -.-

Idag har vi besökt Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, både julmarknad och traditionell torgmarknad och dessutom har jag köpt ett par skor!

Lite plugg har blivit gjort men inte mycket! Nu har vi varit här drygt halva tiden och det känns som om man är hemma! Det är en konstig känsla!!

Ikväll ska vi till en tysk taverna för middag och sen hamnar vi nog någonstans :)

Pussar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar