onsdag 23 maj 2012

Pick me up with golden hands

20 fucking dagar kvar.. WOOP WOOP!!
Så igår hade jag finally min skiva och hade så jävla roligt! Fick skjuts hem av görans snälla far och hade sovmorgon i morse. Eller jag hade inte sovmorgon men jag tog en.. Redovisade fotouppgiften och åkte hem igen. Gick förbi jobbet och fick höra att jag inte behöver vara där förrän vid 18, så jag har 4 timmar på mig att plugga nu. Yaay. Två uppsatser, ett prov och ett tal kvar att göra. Och två uppgifter i foto då.. Men det blir inte alltför svårt! Om 8 dagar går Göran den jäveln ut, måste ta ledigt för hennes skull!


Har beställt mina skor till studenten.. Får se om jag kommer kunna gå i dem xD



Im gonna have sooo much fun xD Haha det lär bli barfota efter champagnefrukosten!

Jobb ikväll, jobb imorgon, lön på fredag, jobb lörd och ev grillkväll. Feels good!

pussar

måndag 7 maj 2012

sommar sommar, våt och het

Soo, woop woop.. Jobbade första dagen på macken idag. Wiiiho det gick grymt!
Den här veckan kommer dock bli tung - ska jobba natt tisdag och onsdag! Menmen, det lär bli roligt!

Klockan är inte ens 16 och jag vill sova.. Haha nästa helg lär bli skön!

pussar

måndag 30 april 2012

Kom och lek en sommarlek

Ge mig allt du vill och allt du kaaaaan!

Tralala, lyssnar på gamla sommarlåtar och väntar på att tiden ska gå.. Om en 16.20 är det dags att justera ryggen, woop woop! Sen gäller det att fort som fan ta sig till centralen eftersom tåget mot landet och valborgsfirande går 17.25 :) Hmm, this is gonna be interesting! Var hos hästen och lekte igår, stackarn fick jobba ordentligt!

Ledig till på torsdag, klarar då inte!!!! :D

Pussar

onsdag 25 april 2012

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara

Tänkte börja med att säga att det har varit en bra vecka än så länge.. Men då skulle jag nog ljuga. Framför allt nu när jag ser att det regnar ute. Aja, jag sitter inomhus och pluggar arslet av mig inför naturkunskapsprovet imorgon. Thank god att jag börjar 12.40!!

Var på aveny både fredag och lördag. Så sjukt trött på den klubben nu, och alkohol i allmänhet att det blir en vit period nu. Funderar på att vara med familjen över valborg. Det enda negativa är dock att jag går i skolan på måndag, har hästen och ska till Aron och rätta till ryggen. Äh, får åka till landet efter det då! Igår var det skivdags igen.. Görans skiva på, gissa tre gånger var! Jo självklart aveny! Funderar på att dra och spela biljard på fredag och bara ta det lugnt, alternativt ligga hemma och dö framför tvn. Det är nästan lika lockande!

En tanke som slog mig för någon dag sen är antalet människor som på något sätt väldigt kort rör om i ens liv. Antingen till det bättre eller sämre. Och sen bara walks out again. För att aldrig komma tillbaka. Det kan vara vad som helst, från en bra lärare, till en trevlig person i affären. Den snygga killen eller tjejen på tåget som du gott och väl vet att du inte kommer träffa igen. Det slog mig att dessa inte uppmärksammas nog att man sedan kommer ihåg dessa. För att man oftast är så inne i sitt egna att man inte tar in alla intryck utifrån. Så jag har gett mig själv en uppgift.. Att verkligen titta på allt jag ser, att ta mig tid att verkligen se det. Att inte göra bara för att göra utan att verkligen veta vad jag gör, vad jag ser, vad jag hör. Verkligen lägga märke till det, ge det uppmärksamhet. Det lär inte alltid fungera, för det betyder att jag kommer behöva plocka in en hel del detaljer. Men det är de små detaljerna man kommer ihåg, som gör något sådär lite extra speciellt. Så varför inte?! Jag ska helt enkelt öppna ögonen och börja SE allt.

Mösspåtagning imorgon.. Gonna have sooo much fuuun!

pussar <3

fredag 20 april 2012

She can fuck you good but I can fuck you betta

Den här veckan har varit bäst kort sagt.. Om vi pratar skolan vill säga. Förutom det jävla talet jag hade i onsdags som gick åt helvete, vilket alla mina muntliga framträdanden brukar göra.. 
Enda dagen den här veckan som faktiskt har varit normal var nog onsdag och då kunde jag ändå dra och gymma på lektionstid.. :3 Var ledig igår, sov hos Felicia och gymmade igårkväll. Börjar 12.40 idag och har sjukt ont i min kropp.. Nacken strejkar sen nackbrottningen igår och ryggen är värre än vanligt. (vanligt sen påsklovet vill säga).

MEEEEN!! Det är fredag! Ikväll blir det mys och film och imorgon blir det Ladies night på aveny.. Lite sådär lagom taggad!!! :D Hoppas bara att jag har lättare för att röra mig imorgon!

Vädret är hemskt.. Så ett tag övervägde jag att stanna hemma hela dagen men det skulle dra ner CSN så mycket så jag tvingar mig själv till skolan. *klappar mig själv på huvudet*

pussar

tisdag 17 april 2012

We're wild under the cover, crazy for each other

Ibland överväger jag helt seriöst att vara student hela livet. Var annars kan man sluta två timmar tidigare och få 5 timmar sovmorgon? Just gotta love it! Detta betyder att jag börjar 13.00 idag, slutar 14 :3 På onsdag har jag bara två lektioner och slutar 13.20. Torsdag är jag ledig och sen är det nästan helg igen.. WOOP WOOP!

Liten middag med Evelyn och Göran i fredags innan vi rullade mot aveny, eller jag och Göran did so. Evelyn skulle köra hem sin mor :))
Intressant fredag med många som raggade, attention whores oh yes we are! Görans haff har bara ringt henne X antal gånger... Funny :>

Ladies Night på fredag eller lördag på aveny och dessutom får jag med mig min söta syster ut. This is gonna be funny!!

Har för övrigt sökt in till universitet nu, dock inte hört något om sommaren och Bulgarien än :/

pussar

lördag 7 april 2012

We're single but we're lovers, crazy for each other

Har precis slagit mig till ro ute i lekstugan på landet. Påsklovet har inletts och jag är dödstrött! Klarade av två skivor i veckan och två nätter hos Fredrik.
Kom hit till landet vid 3 på eftermiddagen idag och fick självklart börja med att byta om och hjälpa till på taket. Vet inte hur mycket vi kommer hinna med egentligen, men förhoppningsvis hinner vi klart, vi har trots allt 2 dagar kvar. På tisdag morgon rullar vi tillbaka till Stockholm, pappa och micke ska jobba och jag ska förhoppningsvis sova. Trött som utav bara den och det är svinkallt ute, tacka vet jag duntäcken <3

pussar <3

tisdag 3 april 2012

It's just the typical hardcore casual sex

Hemma från träningen.. Far och micke är på landet så vi är ensamma hemma hela veckan. Planerna ser ut som följande:

Skiva imorgon (onsdag) - Rockskivan, felicia ska sova över. Sovmorgon på tordag, ev skolk?! :D Syrrans skiva på torsdag och sen sova hos Fredrik om han går med på det (borde inte vara svår att övertala) Umgås med honom, övningsköra lagligt med mor på fredag och åka till landet på lördag!

This is gonna be awesome, it already is!

Pussar <3

torsdag 22 mars 2012

Waiting for a star to fall

Sitter hemma.. Det är torsdag och jag har sovmorgon till 12.40. Funderar på att åka förbi subway på väg till skolan eftersom jag inte fick det igår! Träffade Göran en stund igår innan jag rullade mot Högdalen. Kom inte därifrån förrän vid strax efter 23 och kom hem vid 24, thank god for sleep ins! Åker till landet i helgen och får dessutom låna med mig skolans kamera dit - this is gonna be awesooome! funderar på att vara ganska tunt klädd idag.. Men ska ju på bio ikväll so I guess its a bad idea!

Taggar inför Hungerspelen ikväll.. WOOOOPWOOOOOP

pussar

måndag 19 mars 2012

måndag 12 mars 2012

Before this river becomes an ocean

Snackade lite med en kille från uk idag om att dra till Bulgarien i sommar.. Jag är sjuuukt sugen på att göra det så funderar på att maila Danny redan ikväll! Ska nog fan göra det! :D


Satt och tänkte.. På helt random saker, as usual, när en tanke slog mig. Att jag inte vågar falla för någon person, än mindre visa det. Inte för att det är fel, nej gud nej. Och för er som undrar ifall jag skulle vara bi eller lebb - sawrie but no.. Tro vad ni vill, jag har allt hört er undrande ton under det där skämtsamma tonfallet. Jag vill inte hänge mig åt någon så komplett. Så jag undrar ifall jag litar på människor? Eftersom jag inte vågar?! Jag är lite kluven kring det där med 'finding a love worth crossing oceans for' - det skulle antagligen vara underbart att uppleva. Men att vara så beroende av en annan person för sitt eget välbefinnande... Nja, det skulle nog vara plågsamt. Unless denna person skulle vara right beside me. Men då skulle hela konceptet med 'worth crossing oceans for' dö lite. Äh, någon gång lär jag väl uppleva känslan av att älska någon så mycket att jag skulle dö utan den.. Som inte tillhör familjen alltså!

Dags att nanna kudden, pussar <3

söndag 11 mars 2012

I've got all you're looking for

Sitter på balkongen med datorn i knäet.. Tyvärr valde jag att sätta mig här eftersom det börjar bli lite kallt och solen försvinner bakom husen menmen.. Jag njuter av att se katterna leka runt och bara vara. Inom kort är våren här och sen sommaren. Och studenten. Och det ännu oupptäckta. Det ska bli roligt.

Kan dock inte släppa tanken jag inte gillar förändring. Att jag inte gillar att såpass många kommer försvinna ur mitt liv. Människor som jag har tagit för vana att träffa varje dag, som jag tar för givet nu för tiden. Känns helt sjukt. Jag hatar förändring. Långsamma som snabba. Kan vi inte bara vara 14 år, utan alldeles för mycket i skolan, kompisarna var viktigast i världen och utan bekymmer och oro? Åh, säger jag som är 18, på pappret vuxen, och straffmyndig. Frys oss som det är nu, låt det aldrig förändras.

 Och jag har inte bestämt mig ang universitet än.. Vettefan hur jag ska göra!! Om 20 dagar är högskoleprovet och i mitten på april ska man söka in till högskola och universitet för att komma in till hösten. GAAAAAAHH!!! På tal om det.. Har mycket att göra...

Och mitt skrivbord ser ut såhär:

Saaaker överallt och jag pallar inte sortera allt.. (A)

Nej men allvarligt.. Det är mars nu... Imorgon är det på datumet exakt tre månader tills jag tar studenten. Jag har aldrig varit så deprimerad över något liknande. Eller jo, att sluta 9an. Och se var jag hamnade! Jag undrar vilka underbara människor jag hade träffat om jag hade hamnat på en annan skola. Om jag hade hamnat på Frans Schartau, eller tibble? Vilka assholes hade jag sluppit lära känna? Vilka svin hade jag lärt känna? Fatta vilka människor jag inte hade haft nöjet att lära känna.. Åh djupa jobbiga tankar, how I do not like you! 

Dags att plugga.. Pussar

lördag 10 mars 2012

Without you beside me I toss and turn like the sea

Det är stunder som dessa när vi har olika diskussioner hemma som jag inser att jag faktiskt är väldigt öppet sinnad.. Finns det något hos andra främmande människor som skulle få mig att reagera och döma på ett negativt sätt egentligen? Ranelids bidrag till melodifestivalen spelas just nu och jag kan inte säga annat än att han har nått bottnen i hans karriär. Nu vet vi alls vad han inte ska göra! Har försökt plugga idag.. Men har istället städat rummet, tvättat joker och tagit ett bad..joker tycker inte om mig längre men kiara har tagit hans plats i min knä för tillfället!

Pussar

lördag 3 mars 2012

Ta honom i gränden, på vägen hem

Så just nu sitter jag och läser.. Hungerspelen. Ytterligare en gång :) Hälsade på farmor idag eftersom hon fyllde år i torsdags. Igårkväll träffade jag både evelyn, jasper och göran och hamnade till slut på theodoras med ett gäng människor. Det är tydligen poppis där bland sollentunabor, antagligen för att det är såpass billigt xD

Så lovet har varit helt ok ändå.. Jobbat två dagar, läst massor.. Börjat spela Sims 3.. Ehehehe :> Borde ha pluggat mycket mer än jag har gjort. Fikat med Jasse och Alissa och lovat att gå på min första skiva på tisdag... Måste bara hitta skor och en mask (Y) Meeen, det letar jag upp imorgon. Hade planerat att träna idag men kom hem vid halv 5 och gymmet stänger 6, vilket betyder att jag basically skulle hinna byta om bara! Så imorgon blir det gym, shopping och kanske fika om jag kan hitta någon lättövertalad?! :D Borde även städa rummet, det ser förjävligt ut!!!! -.- Meeen jag orkar inte!


För övrigt är det snart dags att byta till vårjacka, min dunjacka börjar bli lite väl varm nu.. Och jag klagar inte!! Dessutom är Felicia riktigt taggad på att åka till bulgarien i sommar.. WIIIIIIE :D

Pussar

onsdag 22 februari 2012

When you call my name

Med tanke på min inställning till allt och alla just, nu så får jag skylla mig själv att allt inte heller är i topp. Har börjat ifrågasätta mig själv och andra.. Lite sådär om en fritidsgrej, inte för att jag egentligen kommer fram till något. Jo, jag kommer underfund med mitt beteende och mina förväntningar gentemot andra. Jag tar alldeles för mycket för givet men ger själv aldrig något tillbaka. Jag kämpar inte för något utan förväntar mig att allt ska finnas där det alltid funnits och att allt ska lösas utan att jag anstränger mig för mycket..

Vi har numera i skolan något som heter Veckans Babe och Veckans hunk. Varje vecka blir tre tjejer och tre killar nominerade och sen får man rösta... Vi är inte den enda skolan med det här och även om det är i vissa fall kränkande så är det ändå ett plus att bli nominerad. Vad jag fascineras över är dock beskrivningarna... Killarna är solbrända och vältränade, de spelar någon sport och de kan få vilken liten naiv flicka som helst på kroken. De ska helst ha över 900 vänner på facebook och glida runt i skolan som om de äger stället med ett stim av flickor bakom sig.
Tjejerna däremot... De ska vara vackra, pinnsmala, bombardera facebook med bikinibilder, syssla med någon välgörenhetssak. Få alla killar att smälta så fort de glider genom skolan på sina 15 cm klackar och sitt bihang i en svans bakom. De ska vara vänligheten själva, inte kaxiga, omåttligt populära. Men vad som sticker ut mest är att de alltid ska framstås som smarta.

Vadå, så om en tjej är smart så är hon extra snygg? Men om en kille är smart då? Är han inte snygg då? Eller tar man för givet att han ska vara smart?
Varför inte nominera ett par riktiga douchebags som råkar vara snygga? För egentligen är det ju precis det röstningen går ut på. Och att rösta så mycket man kan på sina bästa vänner när de nomineras.

Äh, jag kanske bara är riktigt bitter just nu?!


Pussar <3

tisdag 21 februari 2012

A pair of high heels can change a woman

Lördagen var grym!!! Helt galet sjukt bra! Matthew Koma, The Far East Movement och så självklart LMFAO. Jag låg hemma hela söndagen och hade ont i kroppen.. Men nöjd var jag! Och är!

Har läst klart Hungelspelen nu, hur deprimerande som helst. De slutade inte som jag hade önskat men de är alla tre extremt bra skrivna. Synd bara att översättaren fuckade upp språket totalt och missade bokstäver lite här och var. Det förstörde en del.. Får nog läsa böckerna på engelska också, bara för att. Just nu längtar jag till den 23 mars då filmen har premiär, ser fram emot att se regissörens tolkning! Lär väl antagligen bli besviken.. x)

Den här veckan kommer springa förbi, måndag tisdag och onsdag har jag sovmorgon och slutar tidigt... Torsdag och fredag kommer jag ha mina sista lektioner inom ett par ämnen.. Lite sadface på det. Men ALDRIG mer religion eller psykologi... Och inte svenska heller för den delen. Jag håller tummarna för att vi åker till landet i helgen, längtar dit. Förhoppningsvis får jag även jobba under lovet.. Och tjäna lite mer pengar! För mitt nästa mål.. Är att det ska bli fredag då min månad i fattigdom slutar!

pussar <3

lördag 18 februari 2012

You're sexy, Yeeeeah that's what they say!

Sådärja, sminkad och klar inför en sjuuuuuk kväll!! Har tittat på en massa avsnitt av Gossip Girl, gymmat och bara segat... Och nu är det middag som gäller innan det blir LMFAO i Annexet! Är sjukt jävla taggad.. This is gonna be awesome!!

Har kommit in i en fas då jag funderar ganska mycket på hur folk beter sig och hur det fascinerar mig.. Så om det kommer ett random inlägg i natt om något sådant så är det inte för at jag är full!!

Pussar

onsdag 15 februari 2012

It's like I've never seen the sky before


Så idag har vi en extremt lycklig flicka här! En flicka som svävar på rosa moln och inte tänker göra ett piss fram till studenten (Y)
Jag har gjort ett blodprov.. Och det verkar som om jag har A-, som tydligen är ovanligt?!
Meeeen, min lycka kommer inte därifrån utan från det faktum att PROJEKTET ÄR KLART!!
Höll redovisningen idag och lämnade även in en 19 sidor lång uppsats om Sleepy Hollow. Fullständig lycka!!

Saknar sommaren och Sunny Beach <3
Har funderat lite... Jag brukar själv ta ganska lätt på händelser, jag vill nog ge cred till mig själv för att inte vara alltför långsint och dessutom open-minded, så jag dömer inte folk. Jag kommer precis ihåg hur det var i somras i sunny beach.. Var man ute på stan och festade och någon tog en på rumpan så kunde man antingen langa en mördarblick om det var någon äcklig person, eller skratta och tacka för uppmärksamheten. Och sen var det inget mer med det. Åtminstone gjorde inte jag någon big deal av det.. Men så fort jag kom tillbaka till sverige och framförallt sen jag fyllde år och faktiskt började gå på krogen lagligt (i somras var jag ju egentligen inte laglig) så har jag märkt att både min och andras attityd gentemot dessa händelser, som att någon tar på en utan att fråga, är negativa. Risken är stor för en kille som tar en tjej på rumpan på krogen eller går ännu längre utan att ha pratat med tjejen, att han kan bli anmäld. För då är det sexuellt ofredande. Skulle det hända vid samma tidpunkt, men på en klubb på ett partyresemål som typ sunny beach så skulle man rycka på axlarna. Mentaliteten är så olika. Och det är ändå samma situation, exakt samma situation. Och nu utgår jag ändå mycket från min själv, som jag vet att jag skulle reagera. Okej, jag skulle inte kalla det sexuellt ofredande och anmäla killen, men jag skulle störa mig mer på något sådant från en kille som jag inte vill ska göra något sånt, här i sverige än utomlands. Det fascinerar mig... På något sätt. Utan att döma folk som faktiskt är såhär eller reagerar som jag beskrev. För det är situationer man som tjej absolut inte trivs i och då har man rätt att säga ifrån.

Aja, jag saknar sommaren, sunny beach, sjukt festande utan tänkande(utan konsekvenser, där det inte finns någon morgondag), en hel mobil, pengar och möjligheten att shoppa. För jag behöver verkligen lite mer kläder!


pussar <3

söndag 12 februari 2012

I'll wait for it to start, I'll wait for it to end


Låter nu efter mycket tjatande Sofie GÖRAN Göransson skriva ett inlägg.. Enjoy!


Denna helg har variiiiiiiit awesome! I fredags så var jag hemma hos Biitchz tillsammans med 2.0 och Sam! Vi åt middag och sedan tittade vi på diverse filmer! Jag har nu bestämt mig.. JAG SKA TILL VEGAS O SPELA! Jag o Biitchz tryckte även i oss det godaste som finns nämligen BJ (No blowjobs here)... YUMMILICIOUS! I lördags försökte vi oss på att shuffla, det gick väl sååådärrr, men vi har en vecka på oss innan det smäller, så det lär ju funka ändååå!
Biitchz (den jävlen) har ju även blivit "cool" nu så hon dissa ju utgång med moi o gled runt i en limo med andra sollentunabor. Har dock INGEN aning om vad som hände under den turen, men som man brukar säga What happens in the limo... och Incest e bäst -på sollentunafest-(red. anm.))!
Så vi skildes åt i några timmar och i lördags natt möttes vi igen! Båda var gaaaanska så glada i hatten så istället för snack blev det mer pussar o kramar o blahblahblah. Vi sov inte tsms, men imorse så var båda fortfarande fulla (score) när vi vaknade.. Slutade med en hel del snack i telefunken, o aa bara allmänt skojj! Tjolahopp!


I know U love me XOXO Gossip Göran!

måndag 6 februari 2012

You dont deserve me at my best

Dagen är piss än så länge.. Eller så har det varit de senaste dagarna. Jag har ont där jag inte borde ha ont, pengarna börjar minska på kontot och det är många dagar kvar till löning... Och jag är irriterad på allt och alla. Alla som pratar, alla som inte pratar, alla som gör något och alla som inte gör något. Allt gör mig helt galen. Men eftersom I dont speak my mind så får ingen reda på det. Okej, jag tycker att mina korthuggna svar och den irriterade tonen på rösten gör det tydligt nog. För omgivningens skull får jag väl hoppas att det kanske går över snart?!

söndag 29 januari 2012

I'd love to see you play my game

Jag ska inte ljuga... Gårdagen var.. Det var gaaaalet trevligt.. Maten och drickat var gott och människorna var underbara. Mår fittigt över mina val och skuldkänslorna finner inget slut. Känner mig sjukt elak och jag får väl skylla mig själv. Ursäkta mig kan jag men det var lågt gjort att prioritera vad jag gjorde.

Har ont i mina vrister och ena stortån är lite blå sådär.. Har pluggat alldeles för lite den här helgen så måste jobba ikapp idag. Bara för det är det grymt väder ute. Måste dessutom städa rummet sen mitt frenetiska rotande efter något acceptabelt att ha på sig resulterade i att allt hamnade på golvet... Och där ligger det än!

Ska bara ta tag i pluggandet först!

pussar

torsdag 26 januari 2012

En gång är ingen gång, två är lika med noll

På allmänt bra humör..! Kom nyss hem från träningen som faktiskt gick bra. Visst att jag är ett par blåmärken rikare men jag antar att det ingår! Religionsuppsatsen är avklarad och det är också ena naturkunskapsprovet. Imorgon har jag däremot både latin och naturkunskap.. Kul! Sen är det helg och barnvaktande och firande av Lukas står på listan... Och massa plugg ofc. Inte fan kommer man undan inte! Iaf, hade hästen i måndags, tränade i tisdags, gymmade igår och tränade idag.. Imorgon blir det gym igen! Haha sen lär det väl bli en vecka då jag inte gymmar alls, som förra veckan?

Men snart blir det lugnt nog.. Då fan ska jag spela och sova! :D Och gå ut en del... Eheheh :3

Näe, måste plugga latin.. Hugs and kisses to ya all

<3

söndag 22 januari 2012

Through the darkest of your days

 - Jag är inte den som frågar vad problemet är eller vad som har hänt

 - Jag är den som tyst undrar vad jag har sagt eller gjort fel 

onsdag 18 januari 2012

Lika barn leka bäst but opposites always attract

Träningen igår kändes bra, fötterna är ömma och detsamma gäller mina myyyckler! Psykologiredovisningen är avklarad så nu har jag bara provet imorgon kvar, den här veckan. Nästa vecka är det religion, latin och naturkunskap som gäller (Y)

Har av någon konstig anledning, vet inte när jag gjorde det heller, sagt okej till open mat på fredag... Det kommer endast bli pinsamt för mig men va fan, det kan bli roligt oxå.. !? På lördag är det öppet hus, vi lär bara vara typ 50 elever i skolan eller ngt.. Funfunfun!

Kollar på Glee just nu med den här sötnosen till sällskap.

Kanske borde gå igenom psykologin igen?! :S


Pussar <3

söndag 15 januari 2012

Im a walking travesty

Om man kan bortse från det faktum att det är Enrique Iglesias rygg så är det fan en jävligt snygg rygg. <3

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Borde plugga... Men katten sover nere vid fotändan, Göran pratar på i telefonen och vi tittar på en massa videor.. x)  Motivationen till att göra något över huvudtaget är väldigt låg, eller till och med non-existent.   Men ska väl läsa på lite psykologi inför provet på torsdag. Blir säkert grymt (Y)

Film med Göran igårkväll innan vi gick ner och träffade Kalle i centrum. Det aset är ju brun nu efter tre veckor i nz.. -.-'

Har för övrigt blivit addicted to Doodle Jump igen. :>

pussar <3

onsdag 11 januari 2012

I know that there's a chance you won't be leaving with me

På beställning av självaste Sofie Göran Göransson kommer detta inlägg.. ;)

Det är onsdag, tre dagar av vårterminen har gått och jag är omotiverad som in i helvete. Plugget läggs åt sidan för snack i telefon, spel, film och träning när det enda jag faktiskt borde lägga tid på är just plugget. Projektet. Men jag pallar inte. Dessutom har jag grov träningsvärk.. ehehehe struntade i yogan i morse som jag hade bokat med specfi för att risken var att jag inte skulle komma upp ur sängen!

Gymmade iaf idag, kändes asbra men jag fick pusha mig själv ganska så ordentligt. Träningen igår kändes awesome, sparringen kanske tom. blir rolig nu. Men så verkar det som om det kommer finnas lite ögongodis också! (A)  Imorgon blir det tidiga passet med Victoria medan våra andra flickor tar sena passet. Ska nog allt stanna kvar och titta på en stund :3

i helgen blir det nog krogen, vi funderar på Pure eftersom vi inte varit där tidigare.. Skulle dock vara mysigt med en filmkväll oxå.. Varje dag blir det färre dagar kvar till sportlovet och sen påsklovet och sen sommarlovet. Tittar just nu på Himlen Är Oskyldigt Blå och längtar till sommaren... Skulle inte ha ngt emot att dra iväg till landet någon vecka med kompisar... Typ sommarlovet eller kanske påsken :)

Näe usch, måste sova (Y)


Natti <3

måndag 9 januari 2012

Oh I wish it could be that easy

Så nu är sista terminen på Rudbeck - EVER, påbörjad. Det är lite ledsamt ändå... Och skrämmande. Och helt underbart galet skönt. Att äntligen bli klar, sluta oroa sig. Men samtidigt har det varit så bekvämt att veta att det är till Rudbeck man ska varje höst. I sommar blir det någon helt annan skola eller utomlands. Eller jobb.

Decisions decisions... 

Howevs, helgen spenderades mestadels med Göran och Jasper sort of på ett hörn. Fredag på Daam, Nivå 22 och Theodoras, hade asroligt. Och nästan så att de lyckades faktiskt så lite +cred till dem ;)
Lördag drog vi till en kille på söder, segt och dött men var ändå själv ganska seg. Göran sov här och i söndags hade jag hästen. Det hade jag iofs i lördags oxå! (Y) Och idag!

Jag har framför mig två analytiska uppsatser som ska in, en projektredovisning, ett psykologiprov, en psykologiredovisning och ett naturkunskapsprov inom loppet av 5 veckor.. Venne om jag borde klaga?! Tyngst är lätt projektredovisningen, analysen och ev. naturkunskapsprovet... -.-

Nu dags för lite mer plugg innan jag sover. Om jag inte går och lägger mig på en gång. Venne... 

Natti <3

tisdag 3 januari 2012

Je veux que tu saches

Det har gått några dagar nu.. Nyår var  högt över förväntningarna, jag hade asroligt!

Jag har käkat penicillin i ett antal dagar nu, har bara en karta kvar så det är 10 tabletter.. Tror jag. Hostmedicinen är snart slut och jag hostar fortfarande. Har dessutom jobbat i ett par dagar.. Igår blev det 13 timmar så jag var lagom seg idag. Rullade med syster in till stan efter jobbet idag för att kolla på julklapp till pappa och micke och hittade något till dem båda!

Nu har vi städat, tvättmaskinen är i full gång och det luktar tvättmedel. Jag tror nog att lägenheten är acceptabel!

pussar

Och juste, GÖRAN KOM HEM IGÅR!!!!!! :D Happiefejs på den :)