lördag 29 oktober 2011

If I could walk on water, if I could tell you what's next..

Okej... Jag har massor att göra. Orkar bara inte sätta igång. Har iaf bestämt mig för ett par saker.. Det första är att det inte blir några fester under lovet, mestadels pga att jag har såpass mycket plugg. Och sen har jag bestämt mig för att fixa gymkort. Vet bara inte var än? Skolgymmet känns bättre att träna själv på.. Men sats verkar också bra. Saken med skolgymmet är att där finns en bassäng också så man kan simma om man vill.. Funderar på att dra dit och testa imorgon :)

Göran sov här, köpte godis för 85 kr igår.. eller okej, 35 kr för två marabou.. (A) Resten plockgodis. Och det var bara till mig. Göran köpte cider och lite mindre plockgodis :3 Såg Friends with Benefits och lekte tjocka! Träffade max idag med göran och pratade lite. Om en halvtimme åker jag till jennie, johan och barnen för lite barnvaktande! Det blir plugg för hela slanten ikväll!!! -.-



Göran har fått mig beroende... Har aldrig fastnat så fort för en låt förut.. <3

http://www.youtube.com/watch?v=aHx4BlF6V2o&ob=av2e


Pussar

torsdag 27 oktober 2011

Pull me down hard and drive me in love

Göran har förstört mig. Och just nu förstör jag henne. Eller hennes öron.
Har aldrig sjungit såååå bra!


Okej, otaggad på fest. Prov första lektionen imorgon... NOT FUNNY.
Orkar inte klä ut mig alls. Trots att det är halloween.. Måste plugga satan under lovet. Det här suger...


Dags att plugga helvetespsykologi,

pussar

måndag 24 oktober 2011

Happiness breaks your faith to pieces on the floor

It has been a good day.

Jo men faktiskt! Förutom det faktum att jag mer och mer känner för att skolka franskan och att vi höll vår redovisning på religionen. Men jag har varit i stallet och pratat av mig med bästa Alissa. Och jag har fått oväntad attention. Trodde inte det kunde få mig att faktiskt bli glad - but it did!  Kiara kom hem igår morse, känns skönt. Inga brutna ben, inga skador alls. Bara en mager katt som numer är överdrivet social men inte löper eller brunstar eller vad man säger om katter.

Imorgon är det på datumet en månad tills jag blir 18 och på fredag är det på dagen 4 veckor kvar tills dess. Taggad? Lite kanske!!!! :D

Åkte till pappa och sov där igår och han passade på att gå igenom mina axlar lite, välbehövligt kan jag ju säga! Hade röda märken på halsen i morse där han hade hittat punkter.. Tyvärr släppte inte låsningen i skulderbladet och det har nästan blivit värre under dagen, frustrerande. Axlarna skulle behöva ännu mer tortyr, och resten av ryggen också för den delen.. Men vi får se när det händer!

Natti <3

lördag 22 oktober 2011

Im a walking travesty

Okej, ensam hemma igen.
Humöret i bottnen.
Orkar inte med något, helt seriöst.

Lite fakta:
När jag ber om något, bara för att jag inte tjatar betyder det inte att jag har glömt bort eller inte vill ha det längre.
Jag bryr mig alldeles för mycket om andra, för då slipper jag bry mig om mig själv.
Jag tror inte, ens för en sekund, på mig själv.
Jag trivs bäst i stallet, och då gärna med avstängd telefon.


Och just idag är jag är at my lowest, helt forever alone och pallar inte bry mig.

torsdag 20 oktober 2011

there's only one way to ask her

Ligger o myser i sängen med denna sötnos!


Har inte så mycket att säga.. Annat än att jag är ledig imorgon, dags för skolfoto. Tyvärr skippar vi spex, alla ska vara normala :<
Sen att träningen gick asbra, många sparkar och de satt helt ok... Felt good! :D
I helgen blir det barnvaktande och chill, nästa vecka blir heeeelt galen... Två redovisningar, ett seminarium, enligt planeringen ett prov och en inlämning.. Provet borde bli flyttat helt enkelt eftersom vi fortfarande inte är klara med redovisningarna som provet baseras på... Kan bli intressant! Tror dock inte att läraren vill flytta på provet, hon verkar ha lite av tvångssyndrom, för att använda hennes egna termer. Hon är allt lite konstig faktiskt.. Lite pedant, försöker vara pedagogisk, analyserade en kompis men psykologiska termer... Jag kan nog hitta en del som stämmer in på henne bara jag vill.. :>

aja, ska mysa lite med katten, tagga skolfoto imorgon!!

Pussar

söndag 16 oktober 2011

Why do it the easy way when you can do it the complicated way?

Fryser snart ihjäl. Men idag har varit en bra dag.
Vaknade i morse, alldeles för tidigt imo, vid 9. Men jag skulle ju träffa söta Ellinor i stan vid 11 så det var bara att gå upp och jaga upp Evelyn ur sängen. Fikade och åt lunch med Ellinor i stan och pratade MASSOR!! Välbehövligt!

Kom hem vid typ 2 och har suttit inne sen dess. Eller jag har sprungit och duschat också.. Men utöver det har jag i stort sett legat i sängen o frusit. Så det är synd om mig. Och ja, jag har pluggat.

Egentligen alldeles för lite.. Men det duger i nuläget.
Egentligen inte, men jag orkar inte sätta mig o läsa, okej?

BARA 10 SKOLDAGAR KVAR TILL LOVET!! Välbehövligt!! Och födelsedagen kryper närmre och närmre. TAGGA!!! :D


Ska kolla på vampire diaries och dö lite...

Pussar <3

lördag 15 oktober 2011

And I don't know why I cant keep my eyes off of you

Såådärja, idag har man gjort en del ändå.. Träffade Henry i stan, mysigt :)
Bio med evelyn i Kista, så The Three musketeers och nu ligger vi i sängen, snart redo att se Friends with benefits.


Ciao <3

fredag 14 oktober 2011

If you have to leave, I wish that you would just leave

Och än en gång är helg igen!
Och det känns som om jag ska göra massor :O
Ikväll blir det dock ingenting om ingen får för sig något?! :3 (hinthint)
Imorgon blir det klättercenter med Henry och på söndag blir det stan med kompis! Inget måste-plugg för tillfället, förutom att läsa klart boken kanske?! Ska träffa mamma om drygt en timme... Kanske ta en promenad ikväll? Äh vi får se, kommer väl hamna under täcket och titta på film. Den som vill är dock varmt välkommen hit.. På egen risk ;D



Pussar

onsdag 12 oktober 2011

You can choke on your misery

Och idag har jag varit sååå effektiv. Faktiskt! Det känns galet bra!
Förutom en sovmorgon som jag nyttjade till att skriva rent svenskaredovisningen så höll jag redovisningen med de andra två och det gick faktiskt bra!! Snabb lunch och sen rullade jag och Scheele till Naturhistoriska för att se Klimatutställningen.


Och ja, vi åkte dit på uppdrag av skolan... Läraren vill ju se våra entrébiljetter sen!! -.-
Åkte sen till stadsbiblioteket - woooow vilken byggnad - och sökte upp boken till projektet.. Hittade den, blev nöjd med resultatet och åkte sen till syster i liljeholmen för att fika.
Åkte hem och stack ut o sprang 4,4 km. DUKTIG TJEJ säger jag bara. Dessutom har jag i stort sett fixat maten idag också!

Det kanske inte är så konstigt att jag är trött nu och ligger i sängen, fixad o klar för kvällen?
Fixade dessutom benen idag, känns som en BABYRUMPA!! typ *TAPÅMINABEN-DEÄRLENA*

Imorgon blir det träning.. O ska hjälpa Göran med matten också, om jag kan!

Näe asså, jag stänger av nu, ser i kors!!

Pussar

tisdag 11 oktober 2011

Let me be the one you call

Okey, a short one this time!

Kom på vad jag behöver hos en kille:
ATT HAN FUCKING VET VAD HAN VILL. Och att han visar det. Att dalta runt, tassa på tå och linda in allt funkar inte.

Vad är det värsta som kan hända? Att jag dissar något? Hemskt va? Varför inte bara ge det allt?

 Jag brukar vara ganska tydlig med mitt kroppsspråk vad jag tycker. Och mitt beteende också. Jag är tydlig när jag inte gillar någon, I am. Att killar sen har svårt att tolka detta är deras problem.


Ville bara säga det.. Natti <3

I know you want me, you know I want ya

Eller??

Har precis kommit hem efter 4 timmars jobb. Och innan dess var jag i skolan i 6 timmar.
Förståeligt att jag skippade träningen? Bytte skor på jobbet för visst tog jag klackarna idag. Och jag kände att fötterna var helt svullna -.- Dessutom gör mina knän ont just nu?! Vad gör jag för fel??

However, var hos heeeesten igår. Träffade dessutom Henry så ska träffa honom igen i helgen och hitta på något. Klättra kanske? Äh, venne.. Har inte gjort det på länge :P


Är för övrigt på mitt Biitchziga humör och det suger. Vill säga åt allt och alla att gå och ta sig tbh. Piss me off and I will.. Meheheh :3 Får se om det går över till imorgon! Imorgon ska jag förresten åka till naturhistoriska. Helt ensam. Care to join? Plzz!!
Ska till stadsbiblioteket efter det för att kolla upp en bok till projektet. Och däääääär försvinner hela min dag. Borde nog springa en runda också. Är inte alltför nyttig nu för tiden :s

Näe, måste dyka ner i svenskaboken än en gång... Bara 70 sidor kvar!!!!


Pussar

söndag 9 oktober 2011

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Har inte skrivit något på ett par dagar.. Helt enkelt för att jag inte har varit hemma! Sov hos Evelyn efter skolan i fredags. Vi skulle ha film/myskväll, äta b&j's och chokladbollar o bara mysa.. Det var iaf tanken. Evelyn mådde dock inte så bra så vi gick och la oss innan 12, jag tog syrrans rum. Det var skönt att sova efter den här veckan iaf! Vi såg Coraline, en Tim Burtonfilm.. Det är bra på ett Tim Burtonvis, tecknad ofc, i stil med Nightmare before christmas.


Åkte till årstafältet igår för att se micke spela sin första rugbymatch någonsin. Jag tror nog att alla var lite nervösa. De skulle trots att möta ett erfaret lag, Örebro. Jag tror att Berserkers förlorade med 94-0 men det gör inget, det var första gången. Och alla var så glada och nöjda efter så! Inga större skador, eller en extremt äcklig blodblåsa på en spelarens öra.. Som det dessutom inte gick att ta hål på. Mmmm, mysigt!


Följde med pappa och micke hem och åkte sen med in till stan där jag träffade Göran för att gå ut på middag. Vi hamnade på Jensens på sveavägen. Åhh va gott. Har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv!!! Åkte hem till Göran och mötte Oscar på vägen som följde med oss till Göran där vi satt och snackade skit i ett par timmar. Åkte därifrån vid strax efter två och var hemma halv 4.



Idag blir det till o plugga, debatt på naturkunskapen imorgon och ska ha läst halva boken till på onsdag i svenskan. Which I haven't...

Kommer definitivt inte vara den som hör av mig en gång till, just sayin.. -.- 

Pussar

torsdag 6 oktober 2011

I just wanna make you sweat

Förkyld o jävlig.. Men dagen har trots allt varit bra!


Tonight, I will love, love you tonight. ÅH JAG LÄNGTAR TILLBAKA. Börjar få lite lätt abstinens... Venne om det faktiskt är festandet eller uppmärksamheten, however vill jag ha det igen, sooo bad!

Drog till träningen idag trots allt, trotsade förkylningen. Och jag kommer inte kunna lyfta mina armar imorgon :< Imorgon är den än en gång dags för helg igen.. Sweet. Drar antagligen hem till evelyn efter skolan för ätarkväll... På lördag blir det rugby på dagen och på kvällen me has no plans :O Men det gör inget, jag kanske dör hemma bara?


Dags att krypa ner i den alltför inbjudande sängen!!

Pussar

tisdag 4 oktober 2011

You're only almost here

Åhh, jag har gjort så mycket idag.
Åh, jag har varit så duktig!

Först till det roliga, FELICIA SANDERVÅG fyller 18 idag, stort fucking megagrattis du numer lagliga alkoholist <3
Gav hennes present idag tillsammans med de andra, hon blev glad.. Klart! :D
Drog med Evelyn hem och medan hon ockuperade min säng och pluggade (läs facerapade mig), stack jag ut och sprang.
Utöver det skrev jag två prov idag, som jag tror att det gick relativt bra på, båda två!! :D

Åkte till Felicia nu på kvällen och fikade där. Myyysigt var det allt. Tycker att jag känner igen hennes hus.. Men jag vet inte varför :P

Såå, imorgon hade jag tänkt använda mina nya klackar i skolan - lär bli en syn att se!! :O

Dags att avverka några avsnitt av gossip girl season 4.. :3


Please just let me be the one you call


Pussar <3

söndag 2 oktober 2011

We might not get tomorrow

Åhh, nu är jag alltbra nöjd! Köpte skorna jag har gått o halvt trånat efter i ett par veckor. Fick arslet ur vagnen and finally did it! Haha nu ska bara jag och min vrist kompromissa lite så jag faktiskt kan gå i dem :3

Dessa är numera mina :3


Utöver det är det synd om mig.. Jag har galet mycket plugg och dessutom har jag dragit på mig en förkylning. Funderade på att öppna das liquor, bara för att ta en klunk och bränna bort allt skit i halsen.. Men nej. Jag ska vara duktig flicka :))
Måste däremot läsa på om treenigheten och allt runt kristendom och judendom, PLUS gamla testamentet tills imorgon. Treenigheten har jag kläm på, alla profeter är i en stor fucking soppa... Men det kanske går bra! :S

Får förhoppningsvis tillbaka svenskatexten på onsdag, tagga!!

Dags att sticka näsan i religionsboken igen, pussar <3

lördag 1 oktober 2011

You've woken up the demon in me

Okej... Så jag funderade på att berätta om mig ganska så värdelösa dag - som egentligen gick ut på att vi sprang runt i stan och gjorde absolut ingenting. Men jag gissar att min nyfunna irritation är mycket mer intressant. Kan nog kort sammanfatta dagen i slutet sen!

Okej.. Så till det som irriterar mig.

Människor.
Och inte alla människor, utan människor som inte bryr sig, som bara tänker på sig själva. Ett praktexempel var en ung kvinna med barnvagn tidigare idag. Hon skulle på samma tunnelbana som oss och precis när tunnelbanan har bromsat in och alla samlas runt dörrarna, på vardera sida, då väljer hon att ställa sin feta barnvagn I MITTEN. Var har hennes vett försvunnit? Visst att hon har barnvagn, men att ställa sig i mitten för det? Folk ska ju faktiskt kliva av. Nu struntade hon totalt i dem och klev på utan att låta dem gå av, varav en gammal tant skällde ut henne lite fort och gick därifrån. Usch, ignoranta jobbiga människa.

Något annat som, just för tillfället fick mig lite irriterad är... När folk hör av sig för att snacka, och mitt i bara blir tyst. Slutar prata/skriva. Det är verkligen 'jaha, men ta upp min tid så länge det passar dig? Ja, självklart kan jag vara din underhållning när du har som mest tråkigt. Don't mind me!!'


Så nu sitter jag här, syster lagar mat och det är mörkt ute. Om en stund kommer syrrans kompisar hit för filmkväll. I morse var jag ute och sprang en runda, duktiga jag :3 Skulle shoppa i stan med syrran men hittade inget.. Ska köpa skor imorgon :))

Näe, dags att plocka upp religionsboken och börja plugga!! -.-


Pussar <3