fredag 30 september 2011

Im a walking travesty

ÄNTLIGEN hemma hos pappa. Känns så galet skönt!!
Bangar fest och middag o allt vad socialt heter men jag kan slå vad om att jag vid typ 10 kommer sitta och känna mig allmänt övergiven. Och dessutom skulle det inte förvåna mig om jag går och lägger mig vid typ 11.. Eheheh.. Jag är tant, okej?

Det är intressant att jag som är den mest oerfarne vad gäller relationer är den som blir relationsexpert. Jag är jätteglad över att folk vänder sig till mig för hjälp eller för att prata av sig. Det lovar jag. Men samtidigt hinner jag knappt tänka på mig själv. Alls. Och det kan väl vara ganska skönt, att inte ta tag i sina egna problem.. Men det är ju inte meningen att jag helt ska fastna i andras problem. Måste ju ändå leva mitt eget liv också. Men jag bryr mig om alla i min omgivning, ibland kanske lite för mycket - om man nu kan det. Jag är glad att jag kan vara där för de som behöver det.. Men då förväntar jag mig att folk ska vara där för mig när jag behöver det, som jag innerst inne vet att många inte kommer vara.


It's been an interesting week, I must say.


Dags för plugg (dator).. :3


Pussar <3

torsdag 29 september 2011

Before I fall..

FAN VA SKÖNT!!!


Tänker inte säga så mycket mer, den meningen säger nämligen i stort sett allt.
Eller nja.. Liten förklaring är väl på sin plats kanske :3

Träningen gick grymt jävla bra idag, har inte varit så nöjd på evigheter! Sparkarna satt klockrent, även främre. När Richard går förbi och det enda han säger är 'se till att skrämma pojkarna nu' (something like that), då fan vet man att det är bra. Den tränaren som alltid hittar småfel.
FAN VAD BRA DET KÄNNS. Hej lycklig tjej. Vill bara träna igen, skulle vara sååå skönt!
Taggad till fucking 1000!

I helgen blir det shopping, sova, PLUGG och lite träning. Och imorgon kväll är man forever alone... :/


Pussar <33



Show me what you're after just a little faster

onsdag 28 september 2011

For me it happens all the time


Oj.. Klockan är redan 20.. Eller nästan iaf!
Borde plugga... Borde läsa både glosorna till franskan imorgon OCH några sidor ur Sleepy Hollow tills projektet imorgon. Yaay, verkligen.

Slutade tidigt idag så var i



Och hälsade på my crew. Sort of.. Trevligt var det iaf, lite kul att träffa/se människor man inte träffat på läääänge. Fikade med alissa o jasse i centrum, coola som vi är. Rullade sen hem och har nu senaste timmen möblerat om.


Det blev tyyyp såhär. Rummet känns iaf större. Detta har jag alltså sysslat med när jag egentligen borde plugga. Det kallas prioriteringar :3

Imorgon blir det träning, förhoppningsvis av lite mer seriös karaktär då jag i stort sett lekte bort tisdagen. Och jag har inte direkt varit nyttig sen dess! Ska dock antagligen bo hos pappa i helgen så det är nog lika bra att jag sticker ut och springer när jag är där och sen tar med mig skorna hit så jag kan springa de dagar jag inte tränar. Goodie, sounds like a plan. Får se till att jag faktiskt gör det sen också, har för tendens att bestämma något för mig själv, som jag ska göra, för att sedan skjuta på det i all evighet.

Jag är lat :))


Pussar

måndag 26 september 2011

You're original, cannot be replaced

Okej, så jag fryser arslet av mig just nu. Men jag kan inte låta bli att älska det här vädret!
Att det blir mörkt tidigt, ljust sent.
Att det är kallt ute - mer kläder - mysigare.
Löven börjar bli röda - världen börjar gå mot en färggrann period.
Det luktar höst ute, love it.



Det enda negativa är att jag alltför väl vet var vi är på väg, vad som nalkas efter hösten.
Ett helt kvartal med snö och äckel. Men jag lovar att jag om två eller tre månader kommer tycka att det är mysigt det med. Det är först i februari som snön kan ta sig någonstans och dra till nordligare breddgrader!

Småpratar lite med Evelyn om att dra utomlands i vinter... Om så bara för några dagar. Ska föreslå typ kryssning!


Pussar

söndag 25 september 2011

Have I lost my mind?

Okej, så fredagen blev lugn med mycket sömn hos pappa.. :) Eller lugn, åt middag hos Göran o hade det trevligt och åkte sen till pappa. Lördag blev det rugby på årstafältet, lagom intressant! Lärde mig faktiskt en del!
Sedan vidare till systra för barnvaktande, vilket flöt på finfint.


Gjorde något heeelt oplanerat idag - åkte till Skansen med Göran, systrarna och systerbarnen för en dag på höstmarknaden. Och det var jättemysigt! Klappade orm, tittade på krokodiler och spindlar och hittade the love of my life :) Babianerna var extremt sexiga och lemurerna galet söta. Kom hem vid 7 på kvällen och syster är fortfarande här - jag är nöjd :))

Redan skola imorgon, dags att sova med andra ord, natti <3


pussar

torsdag 22 september 2011

Do I ever cross your mind?

Ligger just nu väl nedbäddad i sängen.. Började kolla på Fast and Furious 5 med mor.. men vi båda höll på att somna så vi tar det en annan gång.. :P
Pumpade sönder armar på träningen idag, dessutom fick jag börja med att träna med en lång och smal kille som var säkert över 1.90 lång. Blev liiite fel när vi skulle sätta några knän... Farligt nära hans känsliga delar eller väldigt dåliga knän för min del? Stefan löste det och fixade nya partners åt oss!

Kommer ha grov träningsvärk imorgon, ser inte fram emot det ett dugg. För så duktig som jag är med timing så har jag skriftligt prov imorgon. Im awesome, thank you I know! Dessutom ska jag inte festa i helgen, jag ska vara barnvakt på lördag :3 Funtar på att föreslå en massagekväll på söndag?!

Would be sort of nice.. :D
Folk är vaaaarmt välkomna hit om de kan massera och har tid. Min rygg lär behöva det! Bara mitt fina öga kan ta o skärpa sig så skulle allt vara finemang. 


Hehehe.. jag kanske har börjat bli lite bitchig ändå? När mamma säger det... så kanske det är lite dåligt!? (A)
Äh, jag har bara väldigt höga krav och tänker inte vara det som jobbar asset av mig. Hundar fan heller inte. Komsi komsi pojkar. Dessutom är det lika bra att vara rakt på sak med mig, man lär märka om jag gillar't eller inte. Men jag ska väl sluta tänka på mig själv o faktiskt utsätta mig för risken att bli rådissad? Venne dock om jag egentligen vågar, det skulle förstöra mitt självförtroende totalt :3

Ska lägga mig så jag får iaf ett par timmars sömn i natt, natti <3

Pussar

måndag 19 september 2011

They both look pretty good, but then so do you

Så jag försov mig i morse. Första gången jag vaknade efter första lektionen börjat på jag vet inte hur länge? Sovmorgon o helger räknas ju inte ^^ However, struntade i att stressa till svenskan och fixade mig i lugn och ro istället. Åkte till skolan och skrev lite på svenskan  i biblioteket - funkade minst lika bra!

Lekte med heestfan idag igen, blev lite ja jag vet inte vad i ridhuset innan jag rullade hemåt igen. På onsdag är det z-dag... I think I like it.. :3 Då blir det judiska museet och lunch med systra <3
Ganska så jättesugen på att träna imorgon, ska bli skööönt tbh. Behöver bränna bort allt från helgen. Ska jag dock lyckas med det så lär jag behöva träna konstant 24/7 i minst ett år.. (A)


Har fastnat grovt för:
So you do - Hoffmaestro

JAG ÄR KÄR! Galet irriterande! xD

However, dags för lite plugg och nattinatt i tid!


Pussar

söndag 18 september 2011

The clock never seemed so alive

Den här helgen har bokstavligt talat rusat förbi. Jag har sovit alldeles för lite, druckit lite för mycket för vad min kropp har kommit att vänja sig vid och ätit lite för dåligt. Och inte dåligt som i lite mat.. Utan mer fel mat..
Jag har börjat förstå termen baksmälla mer och mer - återställare blev det aldrig någon. Och ordet malplacerad har fått en ny innebörd.

Jag har pluggat alldeles för lite - insåg dessutom idag att jag har franskaglosor tills imorgon och boken ligger i skåpet. Skillad tjej!

Gårdagen var awesome, helt enkelt! Förutom fyllefrulle med Göran vid rösjön, sov jag i ett par timmar när jag kom hem och stressade sedan ner till sollentuna C för middag med söta pojkar(?!) som resulterade i kebab och kycklingrullar på tåget mot uppl väsby. Kom till the Ovners och tog festen med oss.
Kort sagt - trevliga människor, alkohol, musik och gitarr. Det kunde inte bli bättre! Fick drygt 3 timmars sömn och åt frukost/lunch på donken. Ofc.

Var btw på loppis. Därav den nya innebörden av ordet malplacerad. Bara att vi kom dit gjorde att vi sänkte genomsnittsåldern med säkert 20 år! Men det var.. intressant?! Har inte skrattat så mycket som jag har gjort i helgen på länge. Och det kan bara bli bättre, right?


Aja, dags för lite segmode. Har kommit fram till att det alltid är fel kilar. Vad det än gäller. Så nu är det dags för en veckas ignorans för min del. Hejdå pojkar, hörs om en vecka!

Pussar

lördag 17 september 2011

just for once, please surprise me

Nu är vi hemma, bakis och glada efter en händelserik kväll. Hade grymt roligt och träffade mysigt folk. Så tack till Evan för en grym fest! Ännu bättre var nog att föräldrarna var hemma hela tiden.. Coola föräldrar säger jag bara!

Göran framför spegeln igårkväll! 

Finns väl en del som jag skulle vilja glömma, en liten del jag skulle vilja få ogjord och en del som inte hände som jag hade velat hända. Men så är det väl alltid? However, Göran och och jag är bakis o fina och ska strax ner till ICA för att handla bakisfrulle och munchies-gott!!! :D Funtar på att rulla mot combat sen för att se några matcher.. vi får se! :))


Pussar

onsdag 14 september 2011

Practice makes perfect

Ligger hemma i sängen, kollar på gossip girl, blir ju fan aldrig klar med säsongen!

Kommer aldrig förstå mig på vissa... Men det är det som är det roliga, har jag hört!


Puss

tisdag 13 september 2011

Im gonna make you work for it

Var på asbra humör, verkligen! Löste problemet med kortet på 0,2 sek.. träningen gick bra och jag höll mig från att köpa onyttigt i sollentuna. Fast innan dess gick jag runt i olika affärer och kände mig som fulast på jorden. Helt seriöst.

Tänkte kolla efter något snyggt att festa i men såg ut som en fucking flodhäst i allt jag drog på mig. Så jag gav upp och åkte hem!

Träningen var trevlig och som alltid var jag på bra humör när jag åkte därifrån. Men det sprack nu senare. Åhh så irriterad jag blir på mig själv och vissa utvalda. Även om jag är mest irriterad på mig själv för att jag är så mesig. För att jag faktiskt vet att jag inte får svar men hör av mig ändå. -.-
MEN, sånt är in my opinion såå drygt. Och sen vill man ju inte tro det om folk. För tänk OM de faktiskt skulle svara.. ?! -.-


Näääe, ska kolla på gossip girl o dö.


Pussar

måndag 12 september 2011

We're looking for something dumb to do

Ligger i sängen, har ont i hela kroppen. Not funny!
Har inte skrivit på några dagar. However, var på landet i helgen och bytte tak på huset - källan till att hela kroppen gör ont!

Fast det var inte bara att plocka ner och vara klara med det, nej all läkt skulle ner, sen skulle grundskivor upp, papp ovanpå det och sedan både vertikala och horisontella brädor läkt upp. And since jag är den enda i familjen som faktiskt trivs högt upp så... var jag på taket rätt så mycket!

Kom hem igårkväll till ett översvämmat stockholm! Lagom mysigt när vattenkanten precis lappar över trottoarkanten vid 607an i sollentuna. Ännu bättre var det när bussen kom och skickade en ca 1 dm hög våg över alla väntandes fötter. Lite lagom skönt sådär på kvällen!

Var hos hästen och lekte idag med alissa. Har nog aldrig varit närmre att ge hästen en hjärtattack förut. Han lugnade inte ner sig på hela vägen hem.. (A) Men så går det när man bestämmer sig för att racea upp för en backe.. Jag vann iaf, trots att ponnyn min är 10 år äldre och ha ena hoven  i graven ;)


TAGGA FEKKEN TILL HELGEN!
Det här kommer bli grymt!

pussar

onsdag 7 september 2011

As forever alone as can be

Inte just nu :))
Älskade syster är här och ska sova i natt, kommer bli fel att dela säng nu när jag har haft en 2 m bred säng för mig själv sen skolan började..! Har spenderat alldeles för mycket pengar idag. Alldeles. Köpt 2 böcker, en halsduk, leggings, pennor och ätit massor. En wrap och dricka och sen en hallonpaj med chai.. hehehe DYRT!!!
Har hittat ett par skor jag vill ha + en snygg poncho med luva. Fast det blir så dyrt. Och som den snåla människa jag är så kommer jag säkert gå och vela tills de inte längre finns i sortimentet.. (A)

Vill träna, trots den grova träningsvärken! Riktigt sugen på att röra på mig, slå lite, sparka massor :3
Borde börja med sena passen nu men det är så skönt att komma till de tidiga passen och vara bland de bästa :3 Mahaha man känner sig lite above the company ;) Men snart ska jag väl plockas ner på jorden o hamna bland de lägre igen.. xD

Provschemat börjar fyllas på. Än så länge tre prov vecka 40, ett prov på z-dagen vecka 38 och några fler innan perioden slutar. Usch!!
Imorgon ska jag hämta ut Icabanken-kort och gå och kolla synen. 
Måste plugga,

pussar

tisdag 6 september 2011

I was once like you are now

Fullkomligt slut i hela kroppen - men det känns så jävla bra! Ytterligare ett träningspass avklarat och innan dess var jag och hälsade på (sj)kuklingen Göran.. Hon fick Ben&Jerrys och vi kollade på film :))


Fått hem papper om syntest för transportstyrelsen, åhh vill börja övningsköra nu!! :D Gäller bara att gå kursen.. -.-'
Har fått en massa provdatum nu, det ser ut att kunna bli fullt!! :/ Skriftligt förhör på torsdag, första provet vecka 38(?!) och sista veckorna innan periodbytet blir det kaos.. Redan nu tre prov planerade till samma vecka.. It sucks!

Spöar Kristina så grovt i Wordfeud - senaste ordet: Bils för 81 poäng. Skills, me has them!! :D
Till landet i helgen för att byta tak och nästa helg blir det partaaay, ev två st till och med ;) Taggad tjej? En aning! ;D

Näe, dags för film/spel innan jag ska sova!

Pussar

måndag 5 september 2011

Make me feel like im the only girl in the world

And still, I cant make you out. Men det är också mer intressant då!!
however, var på barnkalas i lördags, kirrade plats åt göran på fest om ett par veckor och satt barnvakt på kvällen. Vi tjockade oss något så grovt! Vilket barnen också hade gjort tydligen... Eddie vaknade sent på kvällen och grät så jag gick upp, han få upp honom i mitt knä innan han började spy något så förjävligt. Så det var bara att dra in honom i badrummet och be syrran städa upp medan jag slängde in alla mina kläder i tvättmaskinen! Aja, man ska väl uppleva allt? Jag som inte klarar av att ta hand om fulla människor som spyr ens...

Vi tittade iaf mycket på film.. Det blev ett sort of Disney-maraton!!
såg:
Bambi
Skönheten och Odjuret
10 things I hate about you
Den lilla sjöjungfrun
Lejonkungen 2
Micke och Molle
Törnrosa
Snövit

Det är iaf dom jag kommer ihåg, kan lika gärna ha sett fler :3

Rullade hem efter det och städade rummet, bäddade om och rensade garderoben. Eller rättare sagt, innan dess var jag hos pappa och hämtade mer kläder.. Drog till mamma, fixade allt.. Började kolla på Kejsarens nya stil och somnade till slut strax innan 22 - sov i typ 9 timmar och har varit på grymt humör hela dagen. Sweet som fan! Har visserligen varit på bra humör hela dagen! Imorgon blir det kort dag i skolan och på onsdag slutar jag 11.25. Detta gillas starkt! :D

Åkte ut till hästen efter skolan idag.. Förutom det faktum att både SL och roslagsbanan verkar hata mig så gick det bra! Hästen var äckligt nervös, kan ha berott på blåsten och att han börjar gå på foder igen nu. However, det blev ett dressyrpass på utevolten efter uppvärmning ute som mer bestod av att skutta runt och vara livrädd för allt som rörde sig och eventuellt kunde gömma ett monster. Värst var det om det var något som var ljust grått eller vitt.. -.- Men söt är han iaf och duktig var han! <3

Ensam hemma nu, mamma jobbar. Så ska fixa mig och lägga mig och titta på en film! Antagligen Disney igen?!


Pussar

lördag 3 september 2011

I hate the fact that I dont hate you

Okej, har bestämt mig för att inte använda fb på minst ett dygn, starting now. Det här lär bli intressant. Tänkte bara säga det, natti!

Pussar

fredag 2 september 2011

Please just take over control

Mahaha så är man med i ett gäng o anordnar skiva!
Första hela veckan klar - känns galet skönt..!! Tränat två gånger och är just nu galet sugen på godis :3 Funtar på att springa ner och köpa något... Men det är inte bra! Så det struntar vi i.. Mamma är på jobbet och syrran är hos sam - je suis forever alone med andra ord... Imorgon blir det barnkalas och barnvaktande... Full helg med andra ord. Borde ha tagit med mig psykologiboken hem meeeen glömde ju såklart det så nu har jag inget att göra! Ska nog lösa lite korsord och dö i soffan, snart är det fotboll på tv! Vill också springa ut på krogen, jag vill också!!!! :(( lite drygt ett kvartal kvar - låter optimistiskt, right?



Fan vad jag hatar att inte få svar när man hör av sig till någon. Drygt.

pussar

torsdag 1 september 2011

I cannot make you out

Ytterligare en träning avklarad, ont i händer och axlar och allmänt trött. Men det är skönt att komma igång igen. Sweet :3

Imorgon blir det till att hämta barn på dagis.. På lördag är det barnkalas och barnpassning. Helgen uppbokad med andra ord!

Har börjat läsa psykologin på allvar nu, vi har öppnat böckerna! Och det är fan intressant, tur att jag valt B-kursen också! Psykoanalysen och Freud är allt roligt att läsa om ;O

Snart ytterligare en vecka avklarad - bara ett antal kvar sen med andra ord! Borde komma igång med Projektet nu känns det som, vill komma igång, veta att vi har något. Men måste prata med handledaren på måndag först!


Näe, ska tvätta håret innan jag kryper ner i sängen och dör totalt.
Det är förresten första september nu :/

Pussar