onsdag 28 december 2011

And then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you

Sådärja, update on its way.

Så jag har Luftvägsinfektion och tar penicillin och hostmedicin. Stannade hemma från jobbet idag men ska förhoppningsvis jobba imorgon. Är dock helt slut i kroppen och mentalt är jag helt slutkörd så vi får väl se hur det går! Jag borde plugga men orkar inte det heller. Fick sova 5 h i sträck i natt, första gången sen i måndags! Är ganska glad över att jag varken har skola eller häst att tänka på på ca en vecka men är sjuuuukt otaggad på nyår, vill bara sitta hemma i min onepiece och dö.. :/


Robin Hood går just nu på tv så ska försöka titta lite mellan alla hostattacker... Jag har träningsvärk i magen tack vare allt hostande och snart hostar jag väl sönder ett revben..

Pussar

söndag 25 december 2011

If you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best

Ligger hemma i pappas och mickes säng, klockan är efter 5 på morgonen och jag kan inte sova.. Jag kokar inombords samtidigt som rysningar går längs med ryggraden hela tiden så jag fryser samtidigt. Halsen är tjock och huvudet tungt. Och jag känner mig allmänt ynklig. Det ynkliga beror på att jag ligger och gråter och bara vill att pappa ska vara hemma när jag faktiskt är sjuk.

Even better is: jag är helt ensam hemma. Jag är arton år och jag har aldrig känt mig såhär ynklig förut.

Får se om jag lyckas somna, bara att hålla i telefonen och skriva gör att mina händer blir kalla!

It's a love story, baby just say yes

Så Berlin var underbart, de få dagarna i skolan efter Berlin var lugna.. Julafton var mysig, om än lite hysterisk eftersom barnen var såpass uppe i varv.
Jag ska, när jag bestämmer mig för att bli vuxen, så småningom ha ett stort hus och kunna bjuda in hela släkten till julafton. Och det ska vara ordentligt med pynt, granen ska vara stor, julklapparna många och väl uttänkta till alla och det ska vara utsökt mat.

- That's my plan at least..

Mamma hämtade mig hos Jennie vid 00.30 i natt när hon jobbat klart. Nu sitter jag hos pappa. Helt forever alone. Jag har verkligen ingen att bjuda hit känner jag. Syrran är hos pojkvännen och trivs bättre där, evelyn är hemma och har NBA weekend och Göran är i usa.. Och jag känner inte att jag har någon annan. Men jag pallar inte vara någon annanstans.. Jag har massor med plugg, hästen imorgon, Aron på tisdag och ev. spakväll med tjejerna på träningen och jobb resten av veckan. 30e ska jag träffa Evelyn och sen är det nyår.. Den 2a är det dags för jobb igen fram till den 6e. Pengar blir det iaf...! Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter och typ dö i min OnePiece..

Pussar <3

måndag 19 december 2011

Remember, we had fun together

Sitter i bilen nu, passerade precis Globen. Lite deppigt är det allt att vara hemma igen! Vi landade dock i det vinterlandskap jag bad om, dessutom satt Peter Jöback på samma plan (yeey, cool tjej.. Jag vet)

Klockan är apmycket så natti <3

lördag 17 december 2011

Ich habe ein schnitzel in meine lederhosen

That's what he said!!

Så, nu har det gått ett par dagar.. Första dagen klarade vi av ganska mycket ändå. Det var rätt så mycket sightseeing ju! Igår regnade det som in i helvete och senare på eftermiddagen snöade det lite! Vi besökte KaDeWe, ett shoppingcenter. Vi besökte en galleria som var huuuur jävla stor som helst och galet häftig! Vi besökte Sony center, häftigt det också!

På kvällen gick vi till en närbelägen cocktailbar och drar ett par cocktails var. Jag tog en white russian och en baileys colada. Efter det hamnade vi på en rysk restaurang med grymt god mat! Har visserligen inte ätit annat än galet god mat men ändå! Efter det hamnade vi på Prinzen, en bögbar. Syrran och jag blev väl minst sagt utstuderade.. Meeen vi fick två shots gratis Och drack dessutom en Beck's Green Lemon!

Gick därifrån vidare till Connectiob, bögklubb som just igårkväll hade mixat. Sär fick vi ytterligare en shot och Micke dansade massor! Jag dansade lite men fothelvetena gjorde ju ont -.-

Idag har vi besökt Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, både julmarknad och traditionell torgmarknad och dessutom har jag köpt ett par skor!

Lite plugg har blivit gjort men inte mycket! Nu har vi varit här drygt halva tiden och det känns som om man är hemma! Det är en konstig känsla!!

Ikväll ska vi till en tysk taverna för middag och sen hamnar vi nog någonstans :)

Pussar <3

torsdag 15 december 2011

When I came to the states and I saw people partying, I thought to myself: I want to fuck

Varsågod Göran, titeln är dedikerad till dig :)

Okej.. Jag ska försöka hålla mig kort. Kan dock bli svårt :)

Gick upp vid 03 i morse, 04 åkte vi hemifrån och 06.30 gick planet! Landade strax efter 08 och vi har nu spenderat en hel dag i Berlin!

Jag är kort sagt kär i staden. Trots de dystra färgerna, det moderna ständigt varvat med det gamla och så mycket som påminner en om andra världskriget! Det är den dystra, tunga atmosfären tillsammans med den så häftigt öppna attityden till allt som gör att jag redan nu gillar det! Alkolholpolitiken är väldigt öppen, punkare och bögar är lika vanliga och lika populära, det finns kvarter heeeelt dedikerat de homosexuella! Det är eb avslappnad attityd som jag verkligen gillar, tunnelbanan är lika öppen som roslagsbanan, förutom att här saknas konduktören som går igenom tåget!
Berlin har dessutom tagit julpyntet till en annan nivå! Det ser ut som om alla granar har blivit doppade i julgranskulor och glitter på samma sätt som en mjukglass rullas i strössel! Jag älskar det!

Det faktum att man kan prata svenska och ingen förstår en är ett stort plus. Negativt är dock den generella bristen på engelskakunskaper! 

Vi har sett:

Brandenburger Tor
Förintelsemonumentet 
Riksdagen
Checkpoint Charlie
Bit av Berlinmuren
Monumentet och del av utställningen om andra världskriget som ligger på den plats där nazitysklands högkvarter låg placerade med bl.a. Luftwaffes, Gestapos och SS olika högkvarter! 
Berlins version av NK
En gaybar
Upplevt Berlins tunnelbana

Imorgon blir det lite inomhussightseeing eftersom det ska regna.. 



Pussar <3

onsdag 14 december 2011

I can't win, I can't rain, I will never win this game

Så är äntligen Svenska B Nationella avklarat! Känns gaaalet bra!
Dessutom är det nu mindre än 24 timmar tills vi lyfter.. Det är 15 timmar kvar tills vi åker hemifrån mot flygplatsen!! Försökte packa alla kläder i min träningsväska men det gick inte... Så nu ligger resten i min påse.

Om någon timme blir det fika med sötaste Göran i sollentuna innan jag åker till pappa! Imorgonbitti blir det till att gå upp tidigt, planet går 06.30 så vi åker hemifrån vid 04.30 ca. Åhh, lite nervös över att flyga är jag allt av någon anledning. However, det ska bli kul att åka utomlands med päron för första gången ever. Om man inte räknar Estland förra julen då.. Flygresa med päron blir det iaf för första gången. Sweeeeet!!


Pussar

tisdag 13 december 2011

You changed the way you kiss me

Mindre än 48 timmar kvar tills vi rullar mot Berlin. Eller flyger rättare sagt.. Och jag har preeeeeecis läst ut min bok. Åh jag är så besviken över slutet, ville inte att det skulle sluta med en massa lösa trådar. Ska man avsluta en serie böcker så varför inte avsluta på ett sätt som inte lämnar några frågor?!!



However, fått en ny kompis. Han heter Hampus och går på dagis eller sexårs.. That seriously made my day ;D
Sista träningen på en vecka nu, och bara en träning nästa vecka. Deprimerande!!
Imorgon är det dags för nationella i svenska B, får se hur bra det går!! -.-

Pussar <3

lördag 10 december 2011

So complicated..

Att tagga till inför utgång i onepiece är väl ändå standard?

Har iaf duschat nu, sååå ska väl börja fixa mig snart! Den här gången blir det chill på Daam, förhoppningsvis får vi plats att sitta ett bra tag också!

I GOT AN EMPTY CUP, POUR ME SOME MORE!!


- Collage var aproligt! Även om 'I got a hangover, whoooooa. I've been drinking too much, for sure' passar bra in på nästintill majoriteten av rudbecks 3or som var där! Det var intressant att se hur lite alla tänkte på att det var skoldag dagen efter.. :>

However, dansade galet mycket och drack bara innan jag kom dit! (duktig flicka som sparar på pengarna!)

Ikväll blir det som sagt daam och magen börjar kurra, tur att pappa lämnade pengar för att jag skulle kunna fixa något att äta ute! Snaaaart är det dags för Berlin, 5 DAGAR KVAR!!

Lite lätt taggad? Oui, si, ja, yes!!

Dags att fixa sig, pussar <3

onsdag 7 december 2011

Just give me everything tonight

Skickar bilder fram och tillbaka över skype med Göran... Sexiga killar!!!
Allt detta tack vare en het scen på Pan Am som kan få vem som helst att drömma förbjudna drömmar.
Smaken är som baken men i det här fallet tror jag att Göran och jag tycker om samma typ av killar... 

Här kommer ett urval med bilder som vi har skickat emellan oss:


 Mike Vogel
 Alex Pettyfer
 Cam Gigandet
 Random cowboy.. Har dock att göra med den heta scenen!
 Dean Geyer
 Ed Westwick
 Brad Pitt (lite gammal men va fan!!)
 Taylor Lautner
 Zac Efron
 David Beckham

Cam Gigandet
Han är så het att han förtjänar att vara med två gånger.. 


Okey, so thats sort of what we've been talking about the past hour or so.. :3 Majoriteten är väl typ födda runt -80?!


Utöver det då.. Åker till Berlin om en vecka, har inte varit på kickboxningen på två veckor och jag var på zumba igår! Knepigt med alla steg och jag har varit så okoordinerad förut... Men när man väl fick in stegen kände man sig fan sexig! Tills man tittade sig själv i spegeln.. :(
Imorgon blir det o sluta efter lunch, shopping med Göran i någon timme kanske (?!) för att sen dra hem, packa träningsväskan o dra till kickboxningen. Sen stressa hem, byta om och tagga inför en kväll och natt på Collage med resten av treorna och alla taggade NT-människor! Hur glad som helst över att jag börjar 12.40 på fredag!

På fredag blir det barnvaktande till lördag, lördag blir det utgång och söndag blir det först farmor och sen Andreaskyrkan för att se musikarnas julkonsert :)

Full helg!! Och jag som börjar dra på mig en heeel del plugg :/

Pussar <3

måndag 5 december 2011

Pour que to m'aimes encore

Så helgen var grymt, kort sagt!

Fredag var det NT-show, snabbt besök på Paddys i sollentuna och sen Aveny hela natten. (tills de stängde iaf)
Lördag blev det mys hos Evelyn med robin och henne..

Söndag blev det segande hemma med syster <3 Det enda som saknades var min Onepiece :<
Idag har det snöat lite smått, kom hem från stallet för en liten stund sen! Frös som faan, venne hur jag ska klara av en hel vinter!!1


Om 10 dagar bär det av till Berlin för en långhelg där med pappa, micke och syster. really looking forward to it :D
Meeen, innan det har jag nationella i svenska att tagga till för, en analys i religion B och en analys i psykologi B.. Och säkerligen någon läxa i latin.. -.- Men det göööör inget, för på torsdag är det NT-festen som gäller, fredag barnvakt och lördag ut med Felicia och ett gäng sköna människor! :D

Åh, and btw.. Jag har blivit beroende av Pan Am. Piloten.. säger jag bara!!! Omnomnom, ge mig haklapp!


pussar <3

torsdag 1 december 2011

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Har inte tränat på snart en vecka... Iaf inte kickboxningen! Imorgonbitti bär det av till gymmet innan skolan, börjar 12.40.. En timmes naturkunskap och sen projekt, sen NT-show och sen hem o fixa mig för att kl. 19.00 se sena föreställningen!!

Seeeeen bär det av mot Aveny.. : >
Kör på svart imorgon, har dock inte bestämt mig ang. klackar eller inte för jag vill dansa :D Taggar iaf galet!!! 

Saco-mässan avklarad idag... Har väl kataloger från ett 20tal universitet... har även kollat volontärarbete! :)

Tog en broschyr om skottland och en mängd svenska!


Dags för en Gleekväll, natti <3


pussar