tisdag 30 augusti 2011

We're smiling but we're close to tears

Haha vad gäller titeln så stämmer det - men nära till skrattårar! Typ..

Finner det ganska ironiskt hur folk beter sig.. Rent generellt. Hur folk kan förändras från dag till dag.

Måste dock säga att det inte är helt negativt, gillar att bli förvånad. Upptäcka, se, sidor av någon man inte trodde fanns. I sort of like it, det är intressant!
Man lär sig så mycket mer om människor i allmänhet då!

Halvdag imorgon, slutar 12.25 :))

Hade första träningen idag, skönt som fan att komma igång igen. Har saknat det. Vill dock inte bygga upp alla muskler igen på samma sätt så vet inte vad jag ska göra..  Snart har halva veckan gått. Sweet :))

Ska nog sova snart.. om diskussionen på fb kan ta slut ngn gång! Barnkalas och barnvakt i helgen. Fest?! Jatack på fredagen! :D


pussar

söndag 28 augusti 2011

And somehow I want more

Sitter på tåget mot skolan. Alldeles för tidigt in my opinion!! Sov hos pappa i natt för att kunna prata om en del grejer, sprang med syrran innan dess :)

Studerade människor när jag satt på bussen mot Slussen, folk som sprang eller cyklade till jobbet, ambitiösa duktiga människor enligt mig! Undrar bara lite sådär om de gärna går upp en timme tidigare för att de VILL springa eller cykla i kylan eller om de bara känner sig tvingade till det?! Om de känner att det är bra motion eller rent av för att de mår bättre av det? Tänker dom på miljön? Själv är jag nog ganska nöjd med att åka kommunalt, även från mamma där det skulle ta 10 min att gå! Lat - jag vet!!

Har hästen idag, sen blir det till mamma! Varit utan datorn ett dygn nu, hur ska jag överleva resten av dagen?! Haha nej jag lär inte dö.. Första träningen imorgon och ska följa med syrran och provträna på stockholm muay thai på onsdag - om jag lever då x)

Känner mig väldigt snäll idag, ska nog glida vidare på den känslan :))

Pussar

lördag 27 augusti 2011

Even brighter than the moon

Okej... Borde egentligen stänga av telefonen innan jag dampar satan, innan det rinner över och jag tappar det totalt.
Folk är så galet bra på att irritera. Helt allvarligt.
Vad har hänt people? Är det ni som har gått och blivit extremt förtidsgamla och tråkiga eller är det jag som har fått en helt ny syn på ordet roligt?


Whats wrong with having some fun? Jag slår vad om att det är roligare än att sitta hemma och deppa. Eller jag slår inte ens vad om det, jag VET. För det är det jag har gjort den senaste veckan eftersom hela sollentuna är helt dött. Hur kommer det sig att det helt plötsligt är jag som måste pusha för att få ihop något?

WHAT THE HELL IS WRONG WITH YOU PEOPLE???


Det här är så drygt, jag orkar inte.
Behöver nya människor, inte sollentuna peeps för fem öre.
 Dryga fanskap.


Till lite mer positiva saker nu när jag har dampat av mig.. Åkte till Rock & Bluesfestivalen i sollentuna med syster, alla barn och mor min. Kollade på film med jennie och barnen sen och åt kinesiskt till middag med mamma. All in all en ganska bra dag. Får se hur det blir med kröket vid sjön nu.. Kommer nog sitta med Göran och dampa lite med henne :)



fredag 26 augusti 2011

You're hardly worth my time

Okeeej, så jag är irriterad.
På människor. 
På folk, uppenbarligen en del i min omgivning, som inte vet vad hyfs är.
Jag har blivit uppfostrad att svara på tal, vara artig och trevlig och visa hyfs.
Det har uppenbarligen inte andra.
Jag har blivit uppfostrad att, med intåg av telefon/internet osv, alltid svara vid kontakt. Att alltid försöka vara tillgänglig. Alltid vara där om någon kontaktar en.
Det har uppenbarligen inte andra.
Och detta gör mig galen. Helt jävla galen. 




Så vadå, det går bara att vara pratbar när det passar er? När ni har lust att vara sociala? Men what about oss andra? Om vi, eller okej håller mig till jagform, om jag vill vara social, kanske kolla hur allt är, visa omtanke? Om det inte passar er, då går det inte alls?

Hur skulle det då funka om jag inte skulle vara på socialt humör när du är det och tvärt om? Det skulle ta oss sååååå långt. Det skulle verkligen vara såååå trevligt. Really.

WAKE UP! Det är så äckligt jävla drygt. Hur svårt är det att svara med ett 'hej, allt är bra men jag är upptagen/inte på humör så vi får snacka senare' - HUR SVÅRT ÄR DET? 

Själv klarar jag inte av att ignorera när någon kontaktar mig.. Förstår inte folk som faktiskt regelbundet gör det. Hatar dessutom att bli ignorerad. Det får mig att tappa lusten att prata så totalt. Det är så drygt.
PUNKT


So, never mind then. But dont expect me to respond when you contact me.
So fucking annoying. 



Inga pussar idag, alldeles för irriterad för det.

torsdag 25 augusti 2011

When I'm done, I'll have you wrapped around my finger

Första heldagen avklarad.. Det var tungt!! However, första lektionen med psykologi och religion.. Fortsatte med franskan från förra terminen och hade ännu mer PA..! Vi har redan haft lite av vår första konflikt... Eller sort of! -.- Lönen rullade in idag - skolböcker inhandlade och köpte en bandeau på gina. Lite väl sent ja med tanke på att det är dags att börja klä på sig men skit samma!

Galet sugen på att komma ut, sticka ut o göra något.. Vare sig det är ikväll eller i helgen. Im up for it! :))

Festa? Jatack!!

Nästa vecka börjar träningen :))


Pussar

onsdag 24 augusti 2011

Sweet

Första skoldagen avklarad... Och jag lever än! Projektarbetet sort of igång - känns skönt!
Lektionerna var sega, ofc.. Lunchen som den brukar. Har fortfarande inte fått några böcker så än kan man inte direkt säga att vi har börjat! Hehe sweeeet! Är sugen på att festa järnet i helgen...
 Typ re-do this thingy?

Ett utomhuschillkrök skulle allt sitta fint nu när jag spenderar mestadels tid i sollentuna.. Innan det blir för kallt!!! Var dessutom brun på den där bilden, något jag inte kan säga att jag är längre. Känner mig så galet blek! Sadface :(


I still cant quite make you out and it's annoying.


Det är redan slutet av augusti... Sjukt! Några få veckor kvar tills vår första Z-dag och 10 veckor till höstlovet :)) 


Pussar

tisdag 23 augusti 2011

Im gonna make you sweat

Kom hem för en liten stund sen efter en promenad med Göran uppför Väsjöbacken. Satt där, pratade om allt möjligt, Göran flummade och sen gick vi ner igen. Kan säga att det inte direkt var det lättaste att ta sig upp, kommer ha träningsvärk i benen imorgon. Men det var det värt - galet vackert där uppe! Soluppgångar måste nästan vara ännu bättre.

Insåg dessutom nyss att jag klarat av en sak på min lista över 'to do this summer' - Titta på solnedgången uppifrån Väsjöbackens topp!


Dags att sova och tagga inför Naturkunskap, Svenska och projektarbete imorgon - yaaay! -.-


good night, sleep tight :))

Put your hands up


Så är vi tillbaka igen, för tredje och sista året. Skolan har börjat.
Schemat suger och skolan är faktiskt ful.. Kafeterian och receptionen är nyrenoverade och receptionen ser förjävlig ut! Har iaf helskåp, happiefejs! Imorgon är första dagen med projektarbete. Yaaay... -.-


Vill komma ut, inte sitta inne såhär. Men jag antar att det är såhär det kommer vara framöver. Aja ^^


Säljer ytterligare en kattunge idag, sen är det bara tre st kvar... Pojken blir hämtad på fredag och då är det bara 2 kvar. Vill bli av med dem nu, usch!!!



Pussar

måndag 22 augusti 2011

Im painted black

Äntligen hemma i soffan.
Vad har jag gjort sista dagen på lovet då?

Absolut inget intressant... Jobbade till strax efter 3 och rullade till hästen. Myshesten var söt som vanligt :))
Har bestämt mig för att bo mer hos mamma igen eftersom mitt schema kommer vara såpass fullt. Inte direkt min högsta önskan menmen.. Ser fram emot att träningen ska börja igen, ska bli skönt att komma igång!

Lalala, orkar inte börja skolan. Men sen blir det sommar, utomlands och sen universitet.

However, ska fixa mig o så och sova.. Natti!

Pussar

söndag 21 augusti 2011

cut the crap

Är helt död. Var vaken till 4 i morse och gick upp vid 11.. Jagade hem Göran någon gång efter lunch och någon timme senare(eller två) hämtade pappa mig så vi kunde rulla till Årstafältet, sprang en runda där och tittade på träningen sen..
Ligger i sängen nu, heeeeelt död! blir att sova tidigt ikväll.


Dessutom är jag såpass smart att jag har valt att jobba imorgon, min sista dag på sommarlovet. Har hästen imorgon oxå..


Dags att sova, två dagar, snart en, kvar tills skolan börjar. Not funny.

Pussar

lördag 20 augusti 2011

I know where you hide

Lyssnar på lugna låtar med Göran, har nyss sett The Last Song och gråtit lite.
Lagat middag och stoppat i oss choklad och druckit cider i mängder!
Var även tvungen att blanda en äppelvodka+cola á Bulgarien-style... Hehe fortfarande lika äcklig!!!


Tävlingen skulle egentligen varit idag... Men det blev inget så nu taggar vi på tävling med regler o skit á Lukas-stil. Och numera är Lukas min lagkompis istället för Kalle, det här kommer gå bra :3

Jobb på måndag, sista dagen på lovet och jag väljer att spendera den på jobbet... Smart tjej! Lönen rullar in på torsdag - det går bra nu kompis det går bra nu!!!

Skola på tisdag, enligt klockan nu 2 dagar kvar... Usch.

Näe vi borde nog sova, natti <3

Pussar

Skit i det, god natt och sov gott

Fortfarande allmänt självkritisk...
Och har cravings som en fucking gravid kvinna... Vill bara äta hela tiden, och helst ska det vara sötsaker! Åt fan upp 900 ml glass igår med massa frukt... Fml.
Åt nyss frulle/lunch så sticker ut och springer om ett par timmar.



However, kollade på film igårkväll och slocknade i soffan med musik på. Det finns inget bättre sätt att somna på än till musik och ljudet av att det regnar utanför!


Vet fortfarande inte om det blir något ikväll, har inte fått svar. Något ska jag göra iaf!

Tre dagar kvar. Fml. Seriously.


Pussar

fredag 19 augusti 2011

Where the fields are green

Allmänt negativ.
Ätit massa glass.
Forever alone hemma.
Ville stoppa fingrarna i halsen.. hehe men det funkade inte så bra så sitter här, har tittat på Becoming Jane. Nu tittar jag på bilder på folk och känner hur självkritiken bara växer och växer.

Alla kan bara gå och ta sig, försvinna. Go fuck themselves.

Känner bara.. usch... fuck everyone. -.-

näe, ska sova.

Pussar

Im close behind



Soo, systra och jag drog faktiskt ut i morse på en tur.. Men vi hade så mycket att prata om av någon anledning att det blev en promenad istället! Kom hem och ställde mig i köket som den hemmafru *host* jag är och fixade frulle till oss båda. Så fort hon hade dragit gick jag och la mig igen och sov i några timmar. I dont mind it at all!

Nu försöker jag planera helgen lite.. Försöker lösa ev. problem!
Fick pengar av far min för att köpa mat.. och det jag vill ha/behöver finns inte hemma men det är farligt att skicka ner mig till affären när jag är ensam/hungrig - kommer alltid hem med mer än jag skulle ha eller heeeelt fel saker. Oftast från godishyllorna.. :3

Ska försöka hålla fingrarna i styr, u know how hard it is right?

However, ensam hemma i helgen eftersom päääronen rullar till landet as usual.. Happiefejs. Nu ska här njutas av de sista 4 dagarna i frihet!


Pusssar

torsdag 18 augusti 2011

we don't know how we got into this mad situation

Äntligen är systra mi här <3

Syster på gamla planen - sötast <3
Moi på nyare planen, var väl kanske inte alltför road?!


Hon följde med och tittade på för henne första rugbyträningen idag, mys var det. Promenad till donken/Lidl och tjockismaaaaat, sen sittandes på filt i duggregn ätandes just hamburgare.. omnomnom. Känner hur fettet bara väller över!
Var ute och sprang en runda innan dess och imorgonbitti innan frullen blir det en tur till, syster börjar skolan imorgon!

Tagga inför lördag, FKB för hela slanten Göran! Ska bara få svar från en viss Mr. Ung först.. -.-'

naah, dags att nanna kudde!

Pussar

onsdag 17 augusti 2011

Mooooovietime

Ännu en dag med jobb - lön i september. Sweet :3
Kommer trilla rakt in på sparkontot inför resa utomlands/jobb nästa år. Taggad redan nu.. :/

Rullar snart mot fridhemsplan och rålambshovsparken för Sommarbio med Emelie, Emelie och Sofie. Vi ska se Once, FINALLY!
Imorgon blir det till att slappa, tagga inför lördag. Mhehehe det kan bli intressant.. Jasper och Sofie you are going down, both of you! :D  Det lär bli kul iaf!

Skolstart om 6 dagar.

pussar

tisdag 16 augusti 2011

I love when it's all too much

Can't believe it... a week left of the summer holidays! A WEEK! It feels like yesterday when I packed and re-packed my bag, tried to figure out if I wanted/needed two bags or not and what to bring and what to leave at home.. It feels like I only last week sat down and made plans for the summer - wrote down all the things I wanted to do and looked forward to...  Now it's only a week left, I definitely haven't done even half of the things I wrote down and a week is a little too short of time to do all that's left. All that I want to do. It's cold already and it gets darker earlier and earlier in the evenings. The autumn is rolling in, it's right behind the corner...

Skolstart FFS - ORKAR INTE! 
Ska dock bli kul att träffa alla igen :)

Följde med till rugbyträningen och passade på att springa en runda runt årstafältet. Dödstrött nu och fryser som ett svin - ska med andra ord krypa ner under mitt varma täcke och sova redan nu. Jobbat hela dagen och imorgon blir det mer! Så natti :)


Pussar

måndag 15 augusti 2011

I wanna do bad things with you

Sådärja... Planerar helgen, imorgon blir det jobb och sen att titta på mickes träning på årstafältet. Imorgon är det även en vecka kvar tills skolan börjar. Nejtack!

Sov hos denna flicka, hon var ju ensam hemma så :P Bor ju nästan där nu :O

Ska titta på senaste True Blood o sova nu!

Pussar

Who would have known how bittersweet this would taste?

God morgon! Sitter hemma hos Evelyn så skriver via telefonen.. Evelyn är ute och springer så jag sitter i sängen och känner mig allmänt tjock, passade på att ta en dusch medan hon var ute! Kunde ha fått jobbat idag, borde ha.. Förhoppningsvis får jag jobba imorgon istället, skulle vara sweet med lite pengar!! :3

Kom hit vid 3 igår, la oss i soffan o segkollade på film hela eftermiddagen. Beställde sallad från ringpizza som de lata töser vi är. Åt dock sallad och drack vatten till - nyttiga tjejer!


Har hästen idag och lär väl rulla ditåt så småningom.. Idag kanske man får rida iaf?! Förra gången hade han ju tappat en sko! Ska få ner o se om det finns något att äta.. :))

Pussar

söndag 14 augusti 2011

Do I ever cross your mind

Är man grym så är man! Fan va det känns skönt nu!
Bestämde mig för att springa igår när jag kommit hem från stan... Frös dock som jag vet inte vad så det blev inget.. Så jag tvingade ut mig själv nu på morgonen och sprang - det blev hela 5 km! Stolt tjej!

Lite sådär laaagom nöjd! Rullar snart mot Evelyn - mitt fjärde hem nuförtiden :D

Men först - dusch och frulle!

Pussar

lördag 13 augusti 2011

Tonight lets enjoy life

Eller egentligen inte... Sitter ensam hemma i soffan, fryser som ett svin och tittar på Wild Child. Har tittat på Dumbo en kort stund och värmde soppa. Träffade Scheele i stan i ett par timmar, trevligt och välbehövligt!

Imorgonbitti blir det lite träning innan jag rullar mot Vallentuna och Evelyn. Happiefejs!

Efterlyser fest nästan... Sommarfesterna lyser med sin frånvaro! Lite väl tråkigt måste jag säga. ! 10 dagar var tills skolan börjar. Not really looking forward to it.


Filmdags!!

Pussar

fredag 12 augusti 2011

Practice makes perfect

Sååå jag tänker strunta i Blogg.se... Det fuckade ändå helt sjukt  mycket. Men behåller samma namn på bloggen, Sandinis.

Sitter ute i stugan nu, farmor ligger i lekstugan och farbröderna sover... typ. Det är nästan fullmåne. Lite creepy är det ändå! Har spelat kubb idag, kört åkgräsklippare, varit i arboga och tittat på medeltidsdagarna och dessutom hunnit spela frågespel. De enda spel denna familjen äger tbh!

Tittat lite på bilder från Magaluf, någon kompis har varit där och hittade Grabbarna Grus sida på fb med bilder. Sugen på att dra dit.. lite lätt ja!

Vill också åka till;
Turkiet
Cypern
Malta
Grekland
Ibiza
Dubai
Egypten
Japan
Shanghai
Nya Zeeland

and so on.. och typ till irland igen, skottland, bulgarien. Jaaa en del länder! Majoriteten för att festa (A)

Ska facebooka med Göran en stund till o försöka sova sen.

Pussar