onsdag 22 februari 2012

When you call my name

Med tanke på min inställning till allt och alla just, nu så får jag skylla mig själv att allt inte heller är i topp. Har börjat ifrågasätta mig själv och andra.. Lite sådär om en fritidsgrej, inte för att jag egentligen kommer fram till något. Jo, jag kommer underfund med mitt beteende och mina förväntningar gentemot andra. Jag tar alldeles för mycket för givet men ger själv aldrig något tillbaka. Jag kämpar inte för något utan förväntar mig att allt ska finnas där det alltid funnits och att allt ska lösas utan att jag anstränger mig för mycket..

Vi har numera i skolan något som heter Veckans Babe och Veckans hunk. Varje vecka blir tre tjejer och tre killar nominerade och sen får man rösta... Vi är inte den enda skolan med det här och även om det är i vissa fall kränkande så är det ändå ett plus att bli nominerad. Vad jag fascineras över är dock beskrivningarna... Killarna är solbrända och vältränade, de spelar någon sport och de kan få vilken liten naiv flicka som helst på kroken. De ska helst ha över 900 vänner på facebook och glida runt i skolan som om de äger stället med ett stim av flickor bakom sig.
Tjejerna däremot... De ska vara vackra, pinnsmala, bombardera facebook med bikinibilder, syssla med någon välgörenhetssak. Få alla killar att smälta så fort de glider genom skolan på sina 15 cm klackar och sitt bihang i en svans bakom. De ska vara vänligheten själva, inte kaxiga, omåttligt populära. Men vad som sticker ut mest är att de alltid ska framstås som smarta.

Vadå, så om en tjej är smart så är hon extra snygg? Men om en kille är smart då? Är han inte snygg då? Eller tar man för givet att han ska vara smart?
Varför inte nominera ett par riktiga douchebags som råkar vara snygga? För egentligen är det ju precis det röstningen går ut på. Och att rösta så mycket man kan på sina bästa vänner när de nomineras.

Äh, jag kanske bara är riktigt bitter just nu?!


Pussar <3

tisdag 21 februari 2012

A pair of high heels can change a woman

Lördagen var grym!!! Helt galet sjukt bra! Matthew Koma, The Far East Movement och så självklart LMFAO. Jag låg hemma hela söndagen och hade ont i kroppen.. Men nöjd var jag! Och är!

Har läst klart Hungelspelen nu, hur deprimerande som helst. De slutade inte som jag hade önskat men de är alla tre extremt bra skrivna. Synd bara att översättaren fuckade upp språket totalt och missade bokstäver lite här och var. Det förstörde en del.. Får nog läsa böckerna på engelska också, bara för att. Just nu längtar jag till den 23 mars då filmen har premiär, ser fram emot att se regissörens tolkning! Lär väl antagligen bli besviken.. x)

Den här veckan kommer springa förbi, måndag tisdag och onsdag har jag sovmorgon och slutar tidigt... Torsdag och fredag kommer jag ha mina sista lektioner inom ett par ämnen.. Lite sadface på det. Men ALDRIG mer religion eller psykologi... Och inte svenska heller för den delen. Jag håller tummarna för att vi åker till landet i helgen, längtar dit. Förhoppningsvis får jag även jobba under lovet.. Och tjäna lite mer pengar! För mitt nästa mål.. Är att det ska bli fredag då min månad i fattigdom slutar!

pussar <3

lördag 18 februari 2012

You're sexy, Yeeeeah that's what they say!

Sådärja, sminkad och klar inför en sjuuuuuk kväll!! Har tittat på en massa avsnitt av Gossip Girl, gymmat och bara segat... Och nu är det middag som gäller innan det blir LMFAO i Annexet! Är sjukt jävla taggad.. This is gonna be awesome!!

Har kommit in i en fas då jag funderar ganska mycket på hur folk beter sig och hur det fascinerar mig.. Så om det kommer ett random inlägg i natt om något sådant så är det inte för at jag är full!!

Pussar

onsdag 15 februari 2012

It's like I've never seen the sky before


Så idag har vi en extremt lycklig flicka här! En flicka som svävar på rosa moln och inte tänker göra ett piss fram till studenten (Y)
Jag har gjort ett blodprov.. Och det verkar som om jag har A-, som tydligen är ovanligt?!
Meeeen, min lycka kommer inte därifrån utan från det faktum att PROJEKTET ÄR KLART!!
Höll redovisningen idag och lämnade även in en 19 sidor lång uppsats om Sleepy Hollow. Fullständig lycka!!

Saknar sommaren och Sunny Beach <3
Har funderat lite... Jag brukar själv ta ganska lätt på händelser, jag vill nog ge cred till mig själv för att inte vara alltför långsint och dessutom open-minded, så jag dömer inte folk. Jag kommer precis ihåg hur det var i somras i sunny beach.. Var man ute på stan och festade och någon tog en på rumpan så kunde man antingen langa en mördarblick om det var någon äcklig person, eller skratta och tacka för uppmärksamheten. Och sen var det inget mer med det. Åtminstone gjorde inte jag någon big deal av det.. Men så fort jag kom tillbaka till sverige och framförallt sen jag fyllde år och faktiskt började gå på krogen lagligt (i somras var jag ju egentligen inte laglig) så har jag märkt att både min och andras attityd gentemot dessa händelser, som att någon tar på en utan att fråga, är negativa. Risken är stor för en kille som tar en tjej på rumpan på krogen eller går ännu längre utan att ha pratat med tjejen, att han kan bli anmäld. För då är det sexuellt ofredande. Skulle det hända vid samma tidpunkt, men på en klubb på ett partyresemål som typ sunny beach så skulle man rycka på axlarna. Mentaliteten är så olika. Och det är ändå samma situation, exakt samma situation. Och nu utgår jag ändå mycket från min själv, som jag vet att jag skulle reagera. Okej, jag skulle inte kalla det sexuellt ofredande och anmäla killen, men jag skulle störa mig mer på något sådant från en kille som jag inte vill ska göra något sånt, här i sverige än utomlands. Det fascinerar mig... På något sätt. Utan att döma folk som faktiskt är såhär eller reagerar som jag beskrev. För det är situationer man som tjej absolut inte trivs i och då har man rätt att säga ifrån.

Aja, jag saknar sommaren, sunny beach, sjukt festande utan tänkande(utan konsekvenser, där det inte finns någon morgondag), en hel mobil, pengar och möjligheten att shoppa. För jag behöver verkligen lite mer kläder!


pussar <3

söndag 12 februari 2012

I'll wait for it to start, I'll wait for it to end


Låter nu efter mycket tjatande Sofie GÖRAN Göransson skriva ett inlägg.. Enjoy!


Denna helg har variiiiiiiit awesome! I fredags så var jag hemma hos Biitchz tillsammans med 2.0 och Sam! Vi åt middag och sedan tittade vi på diverse filmer! Jag har nu bestämt mig.. JAG SKA TILL VEGAS O SPELA! Jag o Biitchz tryckte även i oss det godaste som finns nämligen BJ (No blowjobs here)... YUMMILICIOUS! I lördags försökte vi oss på att shuffla, det gick väl sååådärrr, men vi har en vecka på oss innan det smäller, så det lär ju funka ändååå!
Biitchz (den jävlen) har ju även blivit "cool" nu så hon dissa ju utgång med moi o gled runt i en limo med andra sollentunabor. Har dock INGEN aning om vad som hände under den turen, men som man brukar säga What happens in the limo... och Incest e bäst -på sollentunafest-(red. anm.))!
Så vi skildes åt i några timmar och i lördags natt möttes vi igen! Båda var gaaaanska så glada i hatten så istället för snack blev det mer pussar o kramar o blahblahblah. Vi sov inte tsms, men imorse så var båda fortfarande fulla (score) när vi vaknade.. Slutade med en hel del snack i telefunken, o aa bara allmänt skojj! Tjolahopp!


I know U love me XOXO Gossip Göran!

måndag 6 februari 2012

You dont deserve me at my best

Dagen är piss än så länge.. Eller så har det varit de senaste dagarna. Jag har ont där jag inte borde ha ont, pengarna börjar minska på kontot och det är många dagar kvar till löning... Och jag är irriterad på allt och alla. Alla som pratar, alla som inte pratar, alla som gör något och alla som inte gör något. Allt gör mig helt galen. Men eftersom I dont speak my mind så får ingen reda på det. Okej, jag tycker att mina korthuggna svar och den irriterade tonen på rösten gör det tydligt nog. För omgivningens skull får jag väl hoppas att det kanske går över snart?!