torsdag 22 mars 2012

Waiting for a star to fall

Sitter hemma.. Det är torsdag och jag har sovmorgon till 12.40. Funderar på att åka förbi subway på väg till skolan eftersom jag inte fick det igår! Träffade Göran en stund igår innan jag rullade mot Högdalen. Kom inte därifrån förrän vid strax efter 23 och kom hem vid 24, thank god for sleep ins! Åker till landet i helgen och får dessutom låna med mig skolans kamera dit - this is gonna be awesooome! funderar på att vara ganska tunt klädd idag.. Men ska ju på bio ikväll so I guess its a bad idea!

Taggar inför Hungerspelen ikväll.. WOOOOPWOOOOOP

pussar

måndag 19 mars 2012

måndag 12 mars 2012

Before this river becomes an ocean

Snackade lite med en kille från uk idag om att dra till Bulgarien i sommar.. Jag är sjuuukt sugen på att göra det så funderar på att maila Danny redan ikväll! Ska nog fan göra det! :D


Satt och tänkte.. På helt random saker, as usual, när en tanke slog mig. Att jag inte vågar falla för någon person, än mindre visa det. Inte för att det är fel, nej gud nej. Och för er som undrar ifall jag skulle vara bi eller lebb - sawrie but no.. Tro vad ni vill, jag har allt hört er undrande ton under det där skämtsamma tonfallet. Jag vill inte hänge mig åt någon så komplett. Så jag undrar ifall jag litar på människor? Eftersom jag inte vågar?! Jag är lite kluven kring det där med 'finding a love worth crossing oceans for' - det skulle antagligen vara underbart att uppleva. Men att vara så beroende av en annan person för sitt eget välbefinnande... Nja, det skulle nog vara plågsamt. Unless denna person skulle vara right beside me. Men då skulle hela konceptet med 'worth crossing oceans for' dö lite. Äh, någon gång lär jag väl uppleva känslan av att älska någon så mycket att jag skulle dö utan den.. Som inte tillhör familjen alltså!

Dags att nanna kudden, pussar <3

söndag 11 mars 2012

I've got all you're looking for

Sitter på balkongen med datorn i knäet.. Tyvärr valde jag att sätta mig här eftersom det börjar bli lite kallt och solen försvinner bakom husen menmen.. Jag njuter av att se katterna leka runt och bara vara. Inom kort är våren här och sen sommaren. Och studenten. Och det ännu oupptäckta. Det ska bli roligt.

Kan dock inte släppa tanken jag inte gillar förändring. Att jag inte gillar att såpass många kommer försvinna ur mitt liv. Människor som jag har tagit för vana att träffa varje dag, som jag tar för givet nu för tiden. Känns helt sjukt. Jag hatar förändring. Långsamma som snabba. Kan vi inte bara vara 14 år, utan alldeles för mycket i skolan, kompisarna var viktigast i världen och utan bekymmer och oro? Åh, säger jag som är 18, på pappret vuxen, och straffmyndig. Frys oss som det är nu, låt det aldrig förändras.

 Och jag har inte bestämt mig ang universitet än.. Vettefan hur jag ska göra!! Om 20 dagar är högskoleprovet och i mitten på april ska man söka in till högskola och universitet för att komma in till hösten. GAAAAAAHH!!! På tal om det.. Har mycket att göra...

Och mitt skrivbord ser ut såhär:

Saaaker överallt och jag pallar inte sortera allt.. (A)

Nej men allvarligt.. Det är mars nu... Imorgon är det på datumet exakt tre månader tills jag tar studenten. Jag har aldrig varit så deprimerad över något liknande. Eller jo, att sluta 9an. Och se var jag hamnade! Jag undrar vilka underbara människor jag hade träffat om jag hade hamnat på en annan skola. Om jag hade hamnat på Frans Schartau, eller tibble? Vilka assholes hade jag sluppit lära känna? Vilka svin hade jag lärt känna? Fatta vilka människor jag inte hade haft nöjet att lära känna.. Åh djupa jobbiga tankar, how I do not like you! 

Dags att plugga.. Pussar

lördag 10 mars 2012

Without you beside me I toss and turn like the sea

Det är stunder som dessa när vi har olika diskussioner hemma som jag inser att jag faktiskt är väldigt öppet sinnad.. Finns det något hos andra främmande människor som skulle få mig att reagera och döma på ett negativt sätt egentligen? Ranelids bidrag till melodifestivalen spelas just nu och jag kan inte säga annat än att han har nått bottnen i hans karriär. Nu vet vi alls vad han inte ska göra! Har försökt plugga idag.. Men har istället städat rummet, tvättat joker och tagit ett bad..joker tycker inte om mig längre men kiara har tagit hans plats i min knä för tillfället!

Pussar

lördag 3 mars 2012

Ta honom i gränden, på vägen hem

Så just nu sitter jag och läser.. Hungerspelen. Ytterligare en gång :) Hälsade på farmor idag eftersom hon fyllde år i torsdags. Igårkväll träffade jag både evelyn, jasper och göran och hamnade till slut på theodoras med ett gäng människor. Det är tydligen poppis där bland sollentunabor, antagligen för att det är såpass billigt xD

Så lovet har varit helt ok ändå.. Jobbat två dagar, läst massor.. Börjat spela Sims 3.. Ehehehe :> Borde ha pluggat mycket mer än jag har gjort. Fikat med Jasse och Alissa och lovat att gå på min första skiva på tisdag... Måste bara hitta skor och en mask (Y) Meeen, det letar jag upp imorgon. Hade planerat att träna idag men kom hem vid halv 5 och gymmet stänger 6, vilket betyder att jag basically skulle hinna byta om bara! Så imorgon blir det gym, shopping och kanske fika om jag kan hitta någon lättövertalad?! :D Borde även städa rummet, det ser förjävligt ut!!!! -.- Meeen jag orkar inte!


För övrigt är det snart dags att byta till vårjacka, min dunjacka börjar bli lite väl varm nu.. Och jag klagar inte!! Dessutom är Felicia riktigt taggad på att åka till bulgarien i sommar.. WIIIIIIE :D

Pussar