söndag 29 januari 2012

I'd love to see you play my game

Jag ska inte ljuga... Gårdagen var.. Det var gaaaalet trevligt.. Maten och drickat var gott och människorna var underbara. Mår fittigt över mina val och skuldkänslorna finner inget slut. Känner mig sjukt elak och jag får väl skylla mig själv. Ursäkta mig kan jag men det var lågt gjort att prioritera vad jag gjorde.

Har ont i mina vrister och ena stortån är lite blå sådär.. Har pluggat alldeles för lite den här helgen så måste jobba ikapp idag. Bara för det är det grymt väder ute. Måste dessutom städa rummet sen mitt frenetiska rotande efter något acceptabelt att ha på sig resulterade i att allt hamnade på golvet... Och där ligger det än!

Ska bara ta tag i pluggandet först!

pussar

torsdag 26 januari 2012

En gång är ingen gång, två är lika med noll

På allmänt bra humör..! Kom nyss hem från träningen som faktiskt gick bra. Visst att jag är ett par blåmärken rikare men jag antar att det ingår! Religionsuppsatsen är avklarad och det är också ena naturkunskapsprovet. Imorgon har jag däremot både latin och naturkunskap.. Kul! Sen är det helg och barnvaktande och firande av Lukas står på listan... Och massa plugg ofc. Inte fan kommer man undan inte! Iaf, hade hästen i måndags, tränade i tisdags, gymmade igår och tränade idag.. Imorgon blir det gym igen! Haha sen lär det väl bli en vecka då jag inte gymmar alls, som förra veckan?

Men snart blir det lugnt nog.. Då fan ska jag spela och sova! :D Och gå ut en del... Eheheh :3

Näe, måste plugga latin.. Hugs and kisses to ya all

<3

söndag 22 januari 2012

Through the darkest of your days

 - Jag är inte den som frågar vad problemet är eller vad som har hänt

 - Jag är den som tyst undrar vad jag har sagt eller gjort fel 

onsdag 18 januari 2012

Lika barn leka bäst but opposites always attract

Träningen igår kändes bra, fötterna är ömma och detsamma gäller mina myyyckler! Psykologiredovisningen är avklarad så nu har jag bara provet imorgon kvar, den här veckan. Nästa vecka är det religion, latin och naturkunskap som gäller (Y)

Har av någon konstig anledning, vet inte när jag gjorde det heller, sagt okej till open mat på fredag... Det kommer endast bli pinsamt för mig men va fan, det kan bli roligt oxå.. !? På lördag är det öppet hus, vi lär bara vara typ 50 elever i skolan eller ngt.. Funfunfun!

Kollar på Glee just nu med den här sötnosen till sällskap.

Kanske borde gå igenom psykologin igen?! :S


Pussar <3

söndag 15 januari 2012

Im a walking travesty

Om man kan bortse från det faktum att det är Enrique Iglesias rygg så är det fan en jävligt snygg rygg. <3

If you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

Borde plugga... Men katten sover nere vid fotändan, Göran pratar på i telefonen och vi tittar på en massa videor.. x)  Motivationen till att göra något över huvudtaget är väldigt låg, eller till och med non-existent.   Men ska väl läsa på lite psykologi inför provet på torsdag. Blir säkert grymt (Y)

Film med Göran igårkväll innan vi gick ner och träffade Kalle i centrum. Det aset är ju brun nu efter tre veckor i nz.. -.-'

Har för övrigt blivit addicted to Doodle Jump igen. :>

pussar <3

onsdag 11 januari 2012

I know that there's a chance you won't be leaving with me

På beställning av självaste Sofie Göran Göransson kommer detta inlägg.. ;)

Det är onsdag, tre dagar av vårterminen har gått och jag är omotiverad som in i helvete. Plugget läggs åt sidan för snack i telefon, spel, film och träning när det enda jag faktiskt borde lägga tid på är just plugget. Projektet. Men jag pallar inte. Dessutom har jag grov träningsvärk.. ehehehe struntade i yogan i morse som jag hade bokat med specfi för att risken var att jag inte skulle komma upp ur sängen!

Gymmade iaf idag, kändes asbra men jag fick pusha mig själv ganska så ordentligt. Träningen igår kändes awesome, sparringen kanske tom. blir rolig nu. Men så verkar det som om det kommer finnas lite ögongodis också! (A)  Imorgon blir det tidiga passet med Victoria medan våra andra flickor tar sena passet. Ska nog allt stanna kvar och titta på en stund :3

i helgen blir det nog krogen, vi funderar på Pure eftersom vi inte varit där tidigare.. Skulle dock vara mysigt med en filmkväll oxå.. Varje dag blir det färre dagar kvar till sportlovet och sen påsklovet och sen sommarlovet. Tittar just nu på Himlen Är Oskyldigt Blå och längtar till sommaren... Skulle inte ha ngt emot att dra iväg till landet någon vecka med kompisar... Typ sommarlovet eller kanske påsken :)

Näe usch, måste sova (Y)


Natti <3

måndag 9 januari 2012

Oh I wish it could be that easy

Så nu är sista terminen på Rudbeck - EVER, påbörjad. Det är lite ledsamt ändå... Och skrämmande. Och helt underbart galet skönt. Att äntligen bli klar, sluta oroa sig. Men samtidigt har det varit så bekvämt att veta att det är till Rudbeck man ska varje höst. I sommar blir det någon helt annan skola eller utomlands. Eller jobb.

Decisions decisions... 

Howevs, helgen spenderades mestadels med Göran och Jasper sort of på ett hörn. Fredag på Daam, Nivå 22 och Theodoras, hade asroligt. Och nästan så att de lyckades faktiskt så lite +cred till dem ;)
Lördag drog vi till en kille på söder, segt och dött men var ändå själv ganska seg. Göran sov här och i söndags hade jag hästen. Det hade jag iofs i lördags oxå! (Y) Och idag!

Jag har framför mig två analytiska uppsatser som ska in, en projektredovisning, ett psykologiprov, en psykologiredovisning och ett naturkunskapsprov inom loppet av 5 veckor.. Venne om jag borde klaga?! Tyngst är lätt projektredovisningen, analysen och ev. naturkunskapsprovet... -.-

Nu dags för lite mer plugg innan jag sover. Om jag inte går och lägger mig på en gång. Venne... 

Natti <3

tisdag 3 januari 2012

Je veux que tu saches

Det har gått några dagar nu.. Nyår var  högt över förväntningarna, jag hade asroligt!

Jag har käkat penicillin i ett antal dagar nu, har bara en karta kvar så det är 10 tabletter.. Tror jag. Hostmedicinen är snart slut och jag hostar fortfarande. Har dessutom jobbat i ett par dagar.. Igår blev det 13 timmar så jag var lagom seg idag. Rullade med syster in till stan efter jobbet idag för att kolla på julklapp till pappa och micke och hittade något till dem båda!

Nu har vi städat, tvättmaskinen är i full gång och det luktar tvättmedel. Jag tror nog att lägenheten är acceptabel!

pussar

Och juste, GÖRAN KOM HEM IGÅR!!!!!! :D Happiefejs på den :)