tisdag 29 november 2011

I guarantee you'll miss me

Okej så den här kvinnan har börjat plugga.. :)

Såå en update från förra inlägget.. Jag drog aldrig ut med Evelyn, låg hemma och kollade på film ist :)
I söndags blev det släktlunch.. Och den enda släkten som saknades var väl moster med familj och farfar i stort sett. Vi var hur många som helst!! efter det var det Horse Show med syster, alltid lika mysigt! :)

Hästen igår och idag blev det gymmet innan pappas och mickes framträdande med kören. Har pluggat ett tag nu men bör nog sova så jag kommer upp imorgon!

pussar <3

lördag 26 november 2011

Do I even feel the way I feel?

Gårdagen kan beskrivas med ett ord: AWESOME!
Hade så jääävla roligt! Ikväll blir det ut o skaka rumpa med Evelyn, ser fram emot det! Har än så länge inte spenderat alltför mycket pengar... Tack och lov! x)

Igår blev det inte mindre än tre shots, goda som fan! Tre cider... Av 10.. Två flaskor försvann helt mystiskt,  Casper o Felicia tog en var, Göran två och Evelyn en.. :P Utöver det smakade jag på en White Russian och en P2a... White Russian var inte lika god i Sverige, däremot älskade jag P2an :D




Fina flickor på krogen! Högst upp asgoda shots <3
Och juuuste, vi fick tårta!! :D

Hade med andra ord en grym födelsedag, kändes dock inte som min födelsedag riktigt men ändå!


Dags att sega lite i min Onepiece och läsa Arvtagaren innan jag börjar fixa mig för kvällens förnöjelser ;>

pussar <3

onsdag 23 november 2011

I can be your hero

Det är två dagar kvar.. Imorgon kväll kommer jag med största sannolikhet inte kunna sova.. :3

Jag är dock mer taggad på att fylla år i sig än det faktum att jag om mindre än 30 timmar får gå på krogen. För det är dyrt och jag har inga att gå med. Nästan iaf.
^True story.

Utöver det var jag på yoga idag, fan va ont det ska göra!! Än värre är det ju om man har träningsvärk!!


Tap on my window, knock on my door 

There's not always rainbows and butterflies

På fredag ser det ut att bli chill på något förkrök och på lördag blir det antagligen Aveny med Evelyn... Not my choice men va fan, man ska väl avverka alla klubbar?! :))


Dags att sova, pussar <3

onsdag 16 november 2011

I'm stuck on the ground

Så nu är man ett gymkort rikare... Sats och jag kommer bli bästa vänner!!!
Testade på ett yogapass idag, har aldrig varit med om något så avslappnande som har varit så svårt! Fick kläm på det mot slutet iaf, så det ser ut som om jag kör på yoga varje onsdag!

Är ledig imorgon så det blir nog en kort runda till gymmet o springa lite på förmiddagen och combat på kvällen! Om jag orkar vill säga :P


Fått slutbetyg i Franska steg 2 och Naturkunskap A... MVG CHECK!!!! Lycklig tjej :))
Men det lär väl bli som det alltid blir, hälften VG hälften MVG... Får med största sannorlikhet VG i Psykologi A och Religion A..

Nästa vecka är det ny period i skolan och nästa fredag SMÄLLER DET!! Taggad tjej :D

Var på Twiday igår. Kom hem halv 3. Har insett hur man får 500 twifans att hålla käften: Spela en av filmerna. Tyvärr är det också det bästa sättet att få dem att börja skrika. För vad är inte Twilight utan snygga skådespelare i så lite kläder som möjligt men ändå anständigt? Dessa överkåta flickor skrek iaf konstant så fort Jacob eller Edward visade sig... Lite småtjut sådär när carlisle och jasper visade sig..
- Väl värt det dock!


Natti,

Pussar

söndag 13 november 2011

je sais que tu m'aimes

Okej. Så dagen har varit piss.

Inte nog med att jag spenderade en timme i danderyd i natt väntandes på bussen. Jag var tillbaka mindre än 12 timmar senare och gjorde exakt samma sak. Men då på väg till stallet.

Kommer dit och allt är lugnt, mockar och fixar och sticker ut med hästen. I början går allt bra, han lyssnar fint men är pigg. Han jobbar även bra när jag försöker få honom avslappnad i galoppen. Tills några andra hästar kommer dit. Då försvann allt totalt.
Han blev piggare, stressad och började svettas, kunde inte stå still och ryckte till för minsta lilla. Så jag tänkte skritta hem långsamt och låta honom svettas av o så. Typ torka. Men det gick inte för hästen var ännu mer svettig när vi nästan var hemma. För hästfan kan inte slappna av. Så det blev ett enda ridpass av bråk oss emellan. Not funny.

Sen lyckades jag med det här:



Så mitt humör är väl inte direkt det bästa... -.-

torsdag 10 november 2011

Im a walking travesty but I'm smiling at everything

Nyss hemkommen från Jehovas Vittnen. Kort sagt intressant!

Nu dags att skriva klart naturkunskapsuppsatsen och börja slipa på mina två redovisningar..
Nästa vecka är sista veckan med franska. Ever. Skön känsla, och dessutom börjar jag med latin :>

Nu blev det dessutom masskonversation på skype.. Och jag behöver plugga!
Men uppsatsen börjar ta sig iaf, snart uppe i 700 ord :)
MÅÅÅÅSTE FORTSÄTTA SKRIVA!!!


pussar

söndag 6 november 2011

Im sexy and I know it

Tänkte vara lite negativ o klaga på att jag var på dåligt humör.. Och typ snabbt snacka om helgen. Men sen såg jag världskuphoppingen i Verona och ångrade mig...


Helt ärligt.. Jag började gråta när jag såg hästen falla ihop, när jag såg dödsryckningarna i benen och när kommentatorerna fortsatte prata. Hade Göran i telefonen.. Asså fy fan.

RIP Hickstead.


Helgen har annars varit bra.. Spenderades på landet, var på bio i fredags, igår kom scheele dit och idag åkte vi hem. Det har varit så skönt att vara borta från stan.. Nu: tre timmars snack i telefon med Göran och sen franskaplugg inför imorgon.. :D

Pussar

torsdag 3 november 2011

I don't mind spending every day out on your corner in the pouring rain

Snart dags att rulla mot stan, hade egentligen planerat att gymma med Specfi idag men vi tar det på onsdag ist! Hon ska tvinga med mig på yoga... xD

However, plugget går sådär.. Måste fokusera på franskan nu eftersom slutproven börjar direkt nästa vecka. Religionsuppsatsen är iaf klar, eller så gott som!
Brevet till franskaprovet är skrivet, nu måste jag bara lyssna på lite franska och läsa.. -.-
Och tala!!!!! -.-'''


Men, vi åker till landet idag. Har inte sett fram emot något så mycket på ett tag.. Ska bli hur skönt som helst att komma bort!

Pussar